Legaal SPSS downloaden voor maar € 10,-

Als je aan de slag gaat met SPSS, is het handig om het programma ook op je eigen computer te installeren. En nee, dit hoeft helemaal niet duur te zijn! SPSS kun je al kopen voor € 10,-.

Download de demo

SPSS verschaft gratis een 14-daagse demo aan van de nieuwste versie. Download deze demo. Nu kun je SPSS sowieso 14 dagen lang gratis gebruiken, maar je wilt natuurlijk dat je SPSS kunt blijven gebruiken.

Koop een autorisatiecode

Na de demo zal je over moeten gaan op de normale versie van SPSS. Als student kun je versie 24, 25 en 26 voor € 10,- aanschaffen via SURFspot.

Je krijgt van SURFspot een e-mail met je activatiecode en een installatiehandleiding. De code is één jaar geldig, maar kan na het eerste jaar voor € 2,75 verlengd worden.

Hoeveel fouten bevat jouw scriptie?

De taalexperts van Scribbr verbeteren gemiddeld 150 fouten per 1000 woorden. Benieuwd wat er precies wordt verbeterd? Verschuif de cursor van links naar rechts!

Scriptie nakijken op taal

Aan de slag met SPSS

Als je voor het eerst met SPSS gaat werken kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Scribbr heeft de volgende informatie voor je:

 

Wat vind jij van dit artikel?
Bas Swaen

Bas is mede-oprichter van Scribbr. Bas komt uit een echt onderwijsgezin en is een ervaren scriptieschrijver. Met heldere uitleg over moeilijke materie probeert Bas studenten op weg te helpen.

2 reacties

Erik
26 september 2020 om 17:02

Grapje zeker; als ik inlog om de licentie van surfspot te downloaden dan mag ik ineens €123,- afrekenen?!! Een paar euro meer kan ik me voorstellen, maar dit is ruim twaalf keer zoveel!

Doe ik iets verkeerd, of wisselt de prijs per onderwijsinstelling?

Beantwoorden

Leon Smits
Leon Smits (Scribbr Team)
28 september 2020 om 19:23

Hoi Erik,

Niet alle onderwijsinstellingen werken met Surfspot samen voor de korting, ik ga er dus van uit dat dit voor jou het geval is, helaas.
Ik raad je in ieder geval aan om even contact op te nemen met Surfspot!

Groetjes,
Leon

Beantwoorden

Is er iets nog niet helemaal duidelijk of ontbreekt er wat? Laat een opmerking achter.

Please click the checkbox on the left to verify that you are a not a bot.