Legaal SPSS downloaden voor maar € 10,-

Als je aan de slag gaat met SPSS, is het handig om het programma ook op je eigen computer te installeren. En nee, dit hoeft helemaal niet duur te zijn! SPSS kun je al kopen voor € 10,-.

Download de demo

SPSS verschaft gratis een 14-daagse demo aan van de nieuwste versie. Download deze demo. Nu kun je SPSS sowieso 14 dagen lang gratis gebruiken, maar je wilt natuurlijk dat je SPSS kunt blijven gebruiken.

Koop een autorisatiecode

Na de demo zal je over moeten gaan op de normale versie van SPSS. Als student kun je versie 24, 25 en 26 voor € 10,- aanschaffen via SURFspot.

Je krijgt van SURFspot een e-mail met je activatiecode en een installatiehandleiding. De code is één jaar geldig, maar kan na het eerste jaar voor € 2,75 verlengd worden.

Wie helpt jou met nakijken?

Betrouwbare hulptroepen vinden is niet makkelijk...

  • Familie
  • Vrienden
  • Studiegenoten
  • Scribbr

We staan altijd voor je klaar

Aan de slag met SPSS

Als je voor het eerst met SPSS gaat werken kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Scribbr heeft de volgende informatie voor je:

 

Wat vind jij van dit artikel?
Bas Swaen

Bas is mede-oprichter van Scribbr. Bas komt uit een echt onderwijsgezin en is een ervaren scriptieschrijver. Met heldere uitleg over moeilijke materie probeert Bas studenten op weg te helpen.