Legaal SPSS downloaden voor maar € 13,-

Als je aan de slag gaat met SPSS, is het handig om het programma ook op je eigen computer te installeren. En nee, dit hoeft helemaal niet duur te zijn! SPSS kun je al kopen voor € 13,-.

Download de demo

SPSS verschaft gratis een 14-daagse demo aan van de nieuwste versie 24. Download deze demo. Nu kun je SPSS sowieso 14 dagen lang gratis gebruiken, maar je wilt natuurlijk dat je SPSS kunt blijven gebruiken.

Koop een autorisatiecode

Na de demo zal je over moeten gaan op de normale versie van SPSS. Momenteel kun je versie 24 aanschaffen via Surfspot voor € 13,-.

Je krijgt van Surfspot een e-mail waar je code instaat. Je kunt dan de ‘License Authorization Wizard’ starten om de code in te voeren.

Ontvang feedback op taal, structuur, lay-out en bronvermelding

Professionele Scribbr-editors kijken je scriptie na op:

  • Academisch taalgebruik
  • Onduidelijke zinnen
  • Grammaticale fouten
  • Interpunctie
  • Verboden woorden

Bekijk het voorbeeld

Aan de slag met SPSS

Als je voor het eerst met SPSS gaat werken kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Scribbr heeft de volgende informatie voor je:

 

Wat vind jij van dit artikel?
Bas Swaen

Bas is mede-oprichter van Scribbr. Bas komt uit een echt onderwijsgezin en is een ervaren scriptieschrijver. Met heldere uitleg over moeilijke materie probeert Bas studenten op weg te helpen.

4 reacties

Anouk
24 mei 2018 om 19:55

Hallo, is er nog een addertje onder het gras, of kan ik echt de legale versie van SPSS downloaden voor €13,-, voor langere tijd? Is er iets wat ik dan mis?

Mvg,
Anouk

Beantwoorden

Arjan van Laak
Arjan van Laak (Scribbr-team)
25 mei 2018 om 23:04

Beste Anouk,
Nee hoor, dat kan echt! :)

Beantwoorden

Angelo Cortez
6 september 2016 om 17:27

Beste Bas,

Voor de opleiding pyscology heb ik het programma SPSS versie 21 nodig. ik wil hem graag legaal downloaden. Ken jij misschien een veilig link waar je deze uit kan halen ? Ik jouw pagina zie ik alleen de mogelijkheid om de nieuwste versie 24 als demo te downloaden. SPSS versie 22 is in principe ook goed hoor !

Ik hoor graag je feedback. gr, cortez

Beantwoorden

Bas Swaen
Bas Swaen (Scribbr-team)
7 september 2016 om 13:01

Beste Angelo, helaas niet. Ik denk dat je het beste met SPSS zelf contact kunt opnemen.

Beantwoorden

Stel een vraag of reageer.