Waarom je verslag laten nakijken door Scribbr?

Veel meer dan een spellingscontrole

Standaard wordt je verslag nagekeken op taalfouten. Dit wordt ook wel redigeren genoemd.

Daarnaast kijkt de editor of alle informatie op de juiste plek staat met de Structuur Check, of je verslag wel duidelijk is met de Rode Draad Check, en of de bronvermelding en lay-out correct en overzichtelijk is.

Je verslag nakijken kan al binnen 24 uur

Bij Scribbr kun je zelf de nakijktermijn kiezen. Je verslag kan zelfs al nagekeken worden binnen 24 uur.

Wij weten dat jij te maken hebt met de deadlines. We garanderen dan ook dat we het verslag voor de afgesproken nakijktermijn nagekeken hebben.

Je verslag laten nakijken is betaalbaar en simpel

Je verslag laten nakijken is erg eenvoudig. Je uploadt het via onze site, selecteert de pagina’s die nagekeken moeten worden en vult informatie in voor de editor.

De prijs voor het nakijken wordt automatisch berekend op basis van het aantal woorden op de pagina’s die je wilt laten nakijken. Nadat je afrekent via iDEAL, creditcard of PayPal gaan wij direct voor je aan de slag.

Taalfouten in je verslag worden verbeterd

Onze editors corrigeren taalfouten in je verslag en gebruiken daarbij Wijzigingen Bijhouden in Word. Zij kijken je verslag na op taalfouten, spelling, grammaticale fouten, interpunctie en zinsbouw.

Feedback om je verslag nog beter te maken

Naast directe aanpassingen in je verslag krijg je ook feedback. Onze editor geeft je suggesties, stelt je vragen en geeft je tips om je verslag nog beter te maken.

De Scribbr-nakijkdienst is veel meer dan een simpele spellingscontrole!

De editor denkt met je mee

Niet alleen taalfouten worden verbeterd, maar de editor denkt echt met je mee en helpt om je verslag leesbaarder en waar nodig academischer te maken.

Wij kijken alle verslagen na!

Verslag laten nakijken

Ieder verslag kun je bij ons na laten kijken. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Procesverslag laten nakijken

In het procesverlag laat je zien wat je hebt geleerd. Wij kijken je procesverslag na op taalfouten, structuur en rode draad.

Reflectieverslag laten nakijken

Niets is vervelender dan taalfouten in je reflectieverslag. Laat je reflectieverslag nakijken door ervaren editors van Scribbr.

Stageverslag laten nakijken

Laat je stageverslag nakijken door een ervaren taalkundige. Bedrijven zijn namelijk erg kritisch op taalfouten in stageverslagen.

Interview laten nakijken

Bij het nakijken van interviews blijft de woordvolgorde zoveel mogelijk intact en verbeteren we enkel de harde taalfouten.

Plan van aanpak laten nakijken

Zorg voor een goede start van je scriptie of onderzoek en laat je plan van aanpak nakijken door Scribbr.

Adviesplan laten nakijken

Taalfouten in je adviesplan komen erg slordig over. Laat je adviesplan nu nakijken.

Portfolio laten nakijken

In je portfolio presenteer je je werk. Hier mogen geen taalfoutjes meer in staan.


Vanaf € 0,011 per woord

Bereken de prijs

Laat nu je verslag nakijken

Wij kunnen je verslag al binnen 24 uur nakijken.

Verslag nu uploaden Bekijk voorbeeld
Deze editors kunnen je scriptie redigeren

Wie kijkt je verslag na?

Scribbr-editor word je niet zomaar. Je mag enkel editor worden als je een bacheloropleiding hebt afgerond en ervaring hebt met het nakijken van verslagen.

Na de voorselectie komen nieuwe editors in de Scribbr-Academy waar wij ze de fijne kneepjes van het vak leren.

De volgende stap is het nakijken van echte verslagen. Het werk van nieuwe editors wordt nog door senior-editor een tweede keer nagekeken zodat we hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Meer dan 400 editors, elk specialist in hun vakgebied, kunnen jouw verslag nakijken.

Meer dan 25.000 studenten gingen je voor

En steeds meer studenten weten ons te vinden. Voor al die mooie reviews doen wij het!

4.6
Leyla 29 januari 2023

Er is serieus aan mijn werk gezeten

Er is serieus aan mijn werk gezeten, de feedback, opmerkingen hebben me veel geholpen. Ik merkte dat de begeleider mijn literatuur heeft opgezocht waar het niet duidelijk was, dat was zo fijn.

Lees deze review op Trustpilot
Suwijn 19 januari 2023

Snel reactie

Snel reactie. Tips gekregen waar ik wat aan had. Super fijn.

Lees deze review op Trustpilot
Noa Suyker 16 januari 2023

zelfs voor de deadline mijn stuk al…

zelfs voor de deadline mijn stuk al teruggekregen met goed onderbouwde feedback en duidelijke uitleg, super!

Lees deze review op Trustpilot
Lotte 9 januari 2023

Nakijken scriptie

Ik heb hier mijn scriptie laten nakijken op structuur, taal en APA. Mijn document werd goed ontvangen en kreeg gelijk een mailtje met wat ik kon verwachten. Bij het bestellen zijn er echter wel wat haken en ogen; elk extraatje kost geld. Deze service vind ik dan ook echt wel duur. MAAR: scribbr levert wel kwaliteit, bronnen worden foutloos verbeterd, taal wordt professioneel aangepast en je krijgt goede feedback. Geen 5 sterren door de prijs, verder top!

Lees deze review op Trustpilot
Roy 7 januari 2023

Toppie

Snel, ondanks de volume van het nagekeken werk en netjes binnen 24 uur. Top! Daarnaast ook uitleg gegeven + suggesties.

Lees deze review op Trustpilot
Mirjam Filipe 4 januari 2023

Heel erg tevreden mee

Heel erg tevreden mee! Veel goede feedback en verbetering van de schrijfwijze. Nu kan ik met een gerust gevoel mijn verslag inleveren.

Lees deze review op Trustpilot
Guus maris 4 januari 2023

Hayley, uistekend

Hayley, mijn redacteur, deed precies wat ik hem vroeg.

Lees deze review op Trustpilot
Goderd 4 januari 2023

scriptie

hele duidelijke uitleg waarom iets anders is. Snelle afwikkeling, en persoonlijke benadering

Lees deze review op Trustpilot
Sebastiaan 24 december 2022

Top service

Zeer goede feedback gehad en dit gelijk kunnen verwerken. Heb het vak in één keer behaald hierdoor.

Lees deze review op Trustpilot
Floor 17 december 2022

Geweldig

Geweldig! Anne heeft mijn werk heel fijn nagekeken. Kostte veel tijd om alles nog te verbeteren, maar dat heeft m’n scriptie dan ook veel beter gemaakt. Dank!

Lees deze review op Trustpilot
W. Koek-Heij 14 december 2022

Warm aanbevolen

Waardevol en nauwgezet advies en uitgevoerde correctie.

Lees deze review op Trustpilot
Lois Peter 14 december 2022

Goede hulp!

Wat tof dat een website zo goed uitlegt hoe je een bron opsteldt en dit ook nog eens voor je geautomatiseerd heeft! Enorm handig tijdens het schrijven van verschillende documenten. Bij het aanmaken van een account kan je de bronnenlijsten opslaan en elke keer aanvullen. Daarna gemakkelijk te exporteren naar een MS Word document. Zeker een aanleiding om betaalde diensten te gaan gebruiken in de toekomst!

Lees deze review op Trustpilot
Bert Hallink 13 december 2022

Samen kom je verder

Scribbr kijkt kritisch naar de scriptie en verwoord dit op een prettige manier. Dat motiveert om door te denken en verder te verbeteren. Zij hebben mij geholpen de puntjes op de ï te zetten met een diploma als resultaat.

Lees deze review op Trustpilot
Estie 9 december 2022

Uitstekende service!

Ik ben erg te spreken met de feedback wat ik terug heb gekregen. Tip: wellicht een idee om ergens aan te geven dat men in de document zelf opnieuw moet opslaan of als PDF zodat de comments niet erin blijven. Voor de rest ga zo door!

Lees deze review op Trustpilot
Luc Van Ocken 9 december 2022

Dit is elke eurocent waard

Dit is elke eurocent waard. Hier wordt over elk woord nagedacht. Het is een samenwerking van een ganse groep die samen naar kwaliteit streven. Dank u allemaal voor deze ondersteuning. En u bijdrage aan de wetenschap.

Lees deze review op Trustpilot
Jil 7 december 2022

Goede service, doen wat ze zeggen.

Ik heb mijn thesis laten nakijken (in het engels). De service was goed en voor de deadline had ik mijn thesis terug. Houd er wel rekening mee dat de editors ook dingen kunnen missen, dus kijk zelf ook nog een keer goed je tekst na. Ondanks dat ik blij ben met de editing service zou ik het niet weer doen, ik vind het nu ik erop terug kijk toch te prijzig met wat je ervoor krijgt. Edit: Ik heb contact gehad met Scribbr na aanleiding van deze review. Aangezien ik niet 100% tevreden was heb ik een deel van mijn geld teruggekregen. Top klantenservice dus!

Lees deze review op Trustpilot
Alexis 26 november 2022

Geweldige service

Meerdere documenten laten nakijken door Scribbr. Vrijwel altijd goed gegaan. Het is voorgekomen dat het één keer anders ging dan verwacht, maar ze kwamen snel met een oplossing waar ik zeer tevreden over ben. Scribbr is vergeleken met andere nakijkservices iets duurder. Maar de kwaliteit en de services die je hiervoor terug krijgt, zie je absoluut terug.

Lees deze review op Trustpilot
Oumaima el Khamlichi 4 november 2022

Wat een super fijne en makkelijke…

Wat een super fijne en makkelijke manier om zekerheid te hebben bij je scriptie! Ik wil Myrthe bedanken voor haar opbouwende en nuttige feedback 😊

Lees deze review op Trustpilot
Aryg 1 november 2022

Goede service!

Gericht en constructief feedback!

Lees deze review op Trustpilot
PS 30 oktober 2022

Rolf, Superb

Rolf, bedankt de grondige beoordeling met gedetailleerde uitleg die ik ruim binnen de tijd kreeg. Uitstekend werk verricht door me te helpen de kwaliteit van mijn portfolio te verbeteren. De editor heeft van mijn portfolio een perfect foutloos geschreven document gemaakt. Ik heb ervaren dat hij om mijn opdracht gaf. Hij herkende alle fouten en gaf nuttige aanbevelingen. Hij gaf suggesties over informatie over specifieke onderwerpen, met aandacht voor spelling, grammatica, zinsbouw, stijlfouten, academisch taalgebruik en consequent gebruik van werkwoordstijden. Daarnaast heb hij gekeken naar de structuur van de tekst en de indeling in hoofdstukken, paragrafen en alinea's. Hij heeft ook veel wijzigingen in de tekst aangebracht waardoor mijn tekst beknopter en preciezer is geworden. Hij bewerking heeft het taalgebruik duidelijk naar een hoger niveau getild en ik voel me zeker om het aan mijn beoordelaar voor te leggen. Na het lezen van de feedback was ik verbaasd hoeveel ik heb geleerd. Hun expertise heeft mijn portfolio naar een hoger niveau getild en dat had ik alleen niet gekund. Eerlijk gezegd ben ik nog steeds stomverbaasd over het prachtige resultaat. Ik ben uiterst tevreden over de verbeteringen. Zeer nuttig en leerzaam voor mijn verdere essays enz. Ik waardeer het

Lees deze review op Trustpilot

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe kan ik contact opnemen met Scribbr?

We staan dagelijks klaar om jou te helpen via de chat, Whatsapp, email en de telefoon tussen 09.00 en 23.00 uur (CET).

Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 24 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen drie verschillende deadlines:

  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wij controleren geen commerciële teksten zoals boeken of webpagina’s.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 30.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,011 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.