Wil je ook partner worden van Scribbr? Neem dan contact met ons op.

Hogeschooltaal

Hogeschooltaal is een wetenschappelijk onderbouwd online oefenprogramma voor studenten die hun taalvaardigheden (ook voor Engels!) willen verbeteren; van grammatica tot spelling en van taalgebruik tot stijl. Met een pakket aan schrijfmodules kun je bovendien je schrijfvaardigheden verbeteren. Scribbr wisselt kennis en ervaring uit met Hogeschooltaal.

Turnitin

Turnitin is wereldwijd marktleider op het gebied van voorkomen van plagiaat en het geven van feedback aan studenten.

Scribbr heeft samen met Turnitin de Plagiaat Checker ontwikkeld om studenten te helpen bij het voorkomen en begrijpen van plagiaat.

StudentenWerk

Naast het schrijven van je scriptie op zoek naar een bijbaan, stage of startersfunctie? StudentenWerk Uitzendbureau biedt een compleet aanbod van werk voor studenten.

PrintHetZo

Printhetzo.nl is het juiste adres voor het snel printen en inbinden van uw rapport, scriptie of verslag in een wire’o binding. Scribbr heeft een unieke deal met Printhetzo.nl waardoor je 10% korting krijgt op het laten printen van je scriptie. Gebruik deze link om de korting te activeren.

Afstudeerbegeleider

Scribbr geeft zelf geen scriptiebegeleiding in SPSS en statistiek. Hiervoor kun je terecht bij onze partner afstudeerbegeleider.nl.

Studiemeesters

Studiemeesters is in 2011 opgericht en is de plek voor inhoudelijke studie- en scriptiebegeleiding.

Stuvia

Op Stuvia vind je de beste samenvattingen voor alle vakken en studieboeken. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Topscriptie

Topscriptie heeft 3 jaar op rij awards gewonnen en geeft professionele scriptiebegeleiding door heel Nederland. Zij kunnen jou helpen bij je plan van aanpak, scriptie, analyses of herkansing. Je krijgt altijd een persoonlijke scriptiebegeleider met expertise in jouw vakgebied. Daarnaast is Topscriptie gespecialiseerd in faalangst en studieontwijkend gedrag.