Wil je ook partner worden van Scribbr? Neem dan contact met ons op.

Turnitin

Turnitin is wereldwijd marktleider op het gebied van voorkomen van plagiaat en het geven van feedback aan studenten.

Scribbr heeft samen met Turnitin de Scribbr Plagiaat Check ontwikkeld om studenten te helpen bij het voorkomen en begrijpen van plagiaat.

StudentenWerk

Naast het schrijven van je scriptie op zoek naar een bijbaan, stage of startersfunctie? StudentenWerk Uitzendbureau biedt een compleet aanbod van werk voor studenten.

PrintHetZo

Printhetzo.nl is het juiste adres voor het snel printen en inbinden van uw rapport, scriptie of verslag in een wire’o binding. Scribbr heeft een unieke deal met Printhetzo.nl waardoor je 10% korting krijgt op het laten printen van je scriptie. Gebruik deze link om de korting te activeren.

Afstudeerbegeleider

Scribbr geeft zelf geen scriptiebegeleiding in SPSS en statistiek. Hiervoor kun je terecht bij onze partner afstudeerbegeleider.nl.

Studiemeesters

Studiemeesters is in 2011 opgericht en is de plek voor inhoudelijke studie- en scriptiebegeleiding.

Topscriptie

Topscriptie.nl staat voor het aanbieden van efficiënte en professionele scriptiehulp aan hbo- en wo-studenten, duale studenten en werkende professionals van verschillende opleidingsinstituten in Nederland.

ScriptieMaster

Elke hbo- en wo-student kan bij ScriptieMaster terecht voor professionele en persoonlijke scriptiebegeleiding. ScriptieMaster biedt de begeleiding die bij jou past.

SnelAfstuderen

Snelafstuderen is al meer dan 10 jaar de grootste aanbieder van scriptiebegeleiding in Nederland. Ze bieden hulp bij structuur, motivatie en inhoud en helpen je snel en succesvol af te studeren.

Stuvia

Op Stuvia vind je de beste samenvattingen voor alle vakken en studieboeken. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

ScriptieMaken

Online jouw boek, scriptie, rapport of (profiel) werkstuk printen, inbinden en versturen. Scriptiemaken.nl heeft de scherpste prijzen, levert in 24-uur en in top kwaliteit.