Afstuderen met een Engelse thesis op academisch niveau

Thesis nakijken:

Scribbr-voordelen:

 • 24/7 beschikbaar – 365 dagen per jaar
 • Professionele native speakers
 • Gemiddelde reviewscore van 9.7
 
-

Toggle switch
-

Toggle switch

Til je thesis naar een hoger niveau

Native speakers

Alleen de allerbeste editors zijn bij Scribbr aangesloten. Al onze editors zijn native speaker of hebben een native speaker niveau. Zij hebben een uitvoerige sollicitatie-procedure doorlopen en bieden niets anders dan topkwaliteit. Met veel enthousiasme corrigeren ze je thesis en zullen je scriptie van feedback voorzien. Professionaliteit en kwaliteit staat bij ons voorop.

Academisch Engels

In je bachelor of master thesis heb je veel tijd zitten en het is de afsluiting van je studie. Het is dus zonde om door minder goed Engels een lagere beoordeling te krijgen. Door een goed geschreven tekst komt je onderzoek beter uit de verf en vaak resulteert dit direct in een hoger cijfer. Door je thesis te laten controleren door een editor van Scribbr wordt de schrijfstijl van je scriptie professioneler en van een hoger niveau.

Veel ervaring

Het schrijven van een Engelstalige master of bachelor thesis is lastig wanneer Engels niet je moedertaal is. Wij zoeken altijd een editor die ervaring heeft met het vakgebied van je scriptie. Mocht de editor vaktechnische begrippen niet begrijpen of twijfelen over de betekenis van bepaalde alinea’s dan nemen wij altijd contact met je op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten.

Populaire vragen over het nakijken

Wat is Nakijken op taal?

Bij het Nakijken op taal maakt je editor je scriptie beter leesbaar door je taalfouten en zinsopbouw te verbeteren. Bovendien ontvang je persoonlijke feedback om jou te helpen een betere schrijver te worden.

Taalfouten worden verbeterd

Je editor verbetert:

 • Taal- en spelfouten
 • Grammatica
 • Stijlfouten
 • Interpunctie
 • Haperende en onduidelijke zinnen

Persoonlijke feedback met tips en suggesties

Je editor geeft feedback over:

 • Werkwoordstijden
 • Overtuigend schrijven
 • Getallen uitschrijven
 • Verboden woorden
 • En nog veel meer!

Je editor redigeert je document in Word met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’. Na afloop kun je eenvoudig alle wijzigingen accepteren.

Lees meer over Nakijken op taal

Wat is de Structuur Check?

De Structuur Check is een aanvullende dienst die je kunt afnemen als je jouw scriptie laat nakijken op taal.

Bij de Structuur Check geeft de editor concrete feedback op de opbouw en structuur van je document.

De editor checkt met onze checklists of alle benodigde onderdelen wel in een hoofdstuk voorkomen en of deze wel op de juiste plek staan.

Lees meer over de Structuur Check

Hoelang duurt het nakijken van mijn scriptie?

Je kunt bij Scribbr kiezen uit drie nakijktermijnen. De editor kan jouw scriptie controleren binnen 24 uur, 72 uur of één week. Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Heb je een deadline die over vier dagen afloopt? Kies dan voor de 72 uur of 24 uur nakijktermijn. De nakijktermijn is inclusief het weekend en feestdagen.

Zodra de editor klaar is met het nakijken van je scriptie sturen we je een e-mail en een sms om aan te geven dat je aan de slag kunt met het resultaat.

Bekijk voor meer informatie de Hoe-werkt-het-pagina.

Wat voor soort teksten kan ik laten controleren door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). Naast scripties kijken wij dus ook na:

Prijs berekenen

Kan ik mijn scriptie in meerdere delen uploaden?

Ja, je kunt je scriptie in meerdere delen uploaden. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat dezelfde editor alle delen nakijkt.

Op het moment dat je voor de tweede keer uploadt herkennen wij in ons systeem dat je een terugkerende student bent en polsen wij meteen dezelfde editor die jou eerder ook heeft geholpen.

We kunnen niet 100% garanderen dat dezelfde editor voor ieder deel beschikbaar is. Dit hangt af van de beschikbaarheid van de editor. Hoe korter de nakijktermijn hoe groter het risico is dat de editor niet beschikbaar is.

Als dezelfde editor niet beschikbaar is dan selecteren wij een andere editor. Hierover stellen we je van tevoren op de hoogte. Iedere editor die bij Scribbr is aangesloten kijkt op dezelfde wijze na volgens de SCRiBBR-richtlijnen en voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitseisen.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja de editors van Scribbr werken in het weekend en tijdens de feestdagen door.

Doordat we een grote groep editors beschikbaar hebben kunnen wij je scriptie 24 uur per dag en zeven dagen per week controleren. De nakijktermijn is inclusief het weekend en feestdagen.

Kies jij voor de 72 uur nakijktermijn en upload jij je scriptie op donderdagavond? Dan krijg je uiterlijk zondagavond je scriptie nagekeken terug.

Veelgemaakte fouten

Onze editors weten door jarenlange ervaring precies welke fouten Nederlanders vaak maken bij het schrijven van een Engelstalige thesis. Ben je benieuwd welke fouten dit zijn? We hebben van de veelgemaakte typische fouten een lijstje gemaakt.

Veelgemaakte Engelstalige fouten

Thesis redigeren

Bij het redigeren van je thesis controleert de editor je document op de Engelse taal. Het Engels wordt naar een hoger academisch niveau getild. De editor zorgt ervoor dat na de correctie je thesis fijner is om door te lezen en geen taalfouten meer bevat.

Meer weten over de dienst: Redigeren

Structuur

Wil je naast een taalcheck ook feedback over de opbouw van je thesis? Kies dan voor de aanvullende dienst structuur. Met behulp van concrete tips kun je de structuur van je bachelor of master thesis verbeteren.

Meer weten over de dienst: Structuur