Engelse scriptie nakijken

Onze native speakers tillen het Engels in je thesis naar een hoger niveau:

 • Verbeteren taal- en spelfouten
 • Corrigeren Dunglish
 • Tips en feedback op je Engels

Zo lever jij straks een thesis in met gewoon goed Engels.

Academisch Engels

De editor weet welke fouten Nederlandse studenten vaak maken in Engelse scripties. Daarbij ligt de focus op ervoor te zorgen dat je thesis beter leesbaar wordt.

Zo verbetert de editor niet alleen de taalfouten maar kijkt ook naar verbindingswoorden en signaalwoorden.

Verder zorgt de editor ervoor dat je gebruikmaakt van de juiste werkwoordstijden.

Feedback op structuur en de rode draad

Voor extra feedback op de structuur en de rode draad van je thesis kies je voor onze aanvullende diensten:

scribbr-editors

Alleen native speakers

We werken alleen met de beste editors. Al onze editors zijn native speakers en komen uit de V.S. en het Verenigd Koninkrijk.

Bij onze selectie zijn we erg streng. Enkel wanneer onze editors de Scribbr Academy doorlopen kunnen ze aan de slag. Dit betekent dat onze editors alles afweten van academisch taalgebruik en de structuur van een thesis.

Leer onze editors kennen »

Meer dan 25.000 studenten gingen je voor

En steeds meer studenten weten ons te vinden. Voor al die mooie reviews doen wij het!

9.7
Jeanet vd Nieuwenhof 16 januari 2019

Top!

Top! Erg tevreden!

Lees deze review op TrustPilot
Maarten 16 januari 2019

Erg goede en uitgebreide en snelle feedback!

Erg goede site om je scriptie te laten checken. Was erg snel klaar en de feedback was erg uitgebreid. Ook al is het wat prijzig, je krijgt er veel voor terug!

Lees deze review op TrustPilot
E O 15 januari 2019

duidelijk en snel !

duidelijke feedback en super snel terug gekregen !#blij

Lees deze review op TrustPilot
Kristy 15 januari 2019

Ik ben heel goed geholpen door mijn…

Ik ben heel goed geholpen door mijn editor! Mijn stukken worden steeds foutloos nagekeken, bedankt scribbr!

Lees deze review op TrustPilot
Sonny 14 januari 2019

Geweldig bedankt Ferdinand

Geweldig bedankt Ferdinand! Je hebt me echt geholpen door de manier waarop je feedback hebt gegeven en de aanpassingen die je hebt gemaakt. Ook heb je me geholpen met het snelle nakijken waardoor ik er veel meer ook zelf nog aan kon doen voordat de deadline verstreek. Top man :)

Lees deze review op TrustPilot
Irene Bakker-Schelp 14 januari 2019

Vakmensen

Het is geweldig te zien hoe goed ze hun werk doen. Ik weet nu war ik moet kijken en war ik informatie kan vinden. bedankt

Lees deze review op TrustPilot
Debbie Knotnerus-Janssen 14 januari 2019

Relatief goedkoop snel en goed.

Relatief goedkoop snel en goed.

Lees deze review op TrustPilot
Rico Goijen 12 januari 2019

Wat een topervaring!

Scribbr is een super hulpmiddel voor iedereen die moeite heeft met zijn scriptie!Ik heb erg goede feedback gekregen. Mijn tekst was erg grondig doorgenomen en zeer goed gecorrigeerd, ik hoefde zelf nauwelijks nog dingen aan te passen!Het heeft mij een zekerder gevoel gegeven bij het inleveren van mijn scriptie.Ik kan Scribbr aan iedereen aanraden!

Lees deze review op TrustPilot
Customer 11 januari 2019

Ik ben perfect geholpen

Ik ben perfect geholpen, de editor heeft alles gedaan wat ik heb gevraagd en meer. Ik twijfelde over het gebruik maken van jullie diensten omdat ik erg veel woordgebruik had over videospellen die voor een leek niet te begrijpen zijn. De editor wist echter perfect waar ik het over had en heeft mij ook nog goede tips gegeven voor een titel voor het stuk.Mocht ik in de toekomst nog een verslag hebben wat nagekeken moet zijn zal ik zeker opnieuw gebruik maken van jullie diensten!Met vriendelijke groet, Alexander Hoek

Lees deze review op TrustPilot
Angela Rombouts 10 januari 2019

Uitgebreid feedback gekregen

Uitgebreid feedback gekregen, zeer tevreden!

Lees deze review op TrustPilot
Kitty de Boe-Buvelot 10 januari 2019

Heb mijn afstudeeronderzoek laten…

Heb mijn afstudeeronderzoek laten checken op Nederlands, rode draad en APA. Ik heb mijn stuk binnen de gestelde tijd terug gekregen en heldere tips en aanwijzingen gekregen om het stuk nog sterker te maken. In overleg passen ze direct dingen aan. Ik ben heel erg tevreden! En zou het zo weer doen als het nog eens nodig is. Ik heb het behaald dus ik ben klaar met studeren 🙌🤗.

Lees deze review op TrustPilot
Anna 10 januari 2019

Ik kan Srcibrr aan iedereen aanbevelen!

Ik kan Srcibrr aan iedereen aanbevelen!

Lees deze review op TrustPilot
mevrouw van der Pouw Kraan 9 januari 2019

Dit helpt echt!

Dit was de eerste keer dat ik mijn werkstuk heb laten nakijken door Scribbr. Ik ben heel erg enthousiast en kan het iedereen aanraden! Ten eerste, omdat de service heel snel is. Bij mij hadden ze het twee dagen eerder nagekeken dan de planning. Ten tweede, krijg je echt nuttig, duidelijk en gedetailleerd feedback. Ze maken niet alleen je werk tekstueel beter, maar ook laten ze je beter nadenken over je uitspraken. Ze zetten kritische vragen in de kantlijn, die je echt helpen je eigen tekst met nieuwe ogen te bekijken. Ook werd er bij mij specifiek op drie punten gehamerd die niet duidelijk waren, maar wel belangrijk voor mijn gehele werkstuk. Hieruit blijkt dat ze echt inlezen in je werkstuk om het overzicht te hebben. Ik wil wel even vermelden dat dit een beetje prijzig is, maar naar mijn mening, gekeken naar de moeite die je erin terugleest, zeker waard.

Lees deze review op TrustPilot
martin schouten 7 januari 2019

Prima..zie hierboven.

Prima..zie hierboven.

Lees deze review op TrustPilot
Nur 7 januari 2019

Super!

Ik heb mijn scriptie op taal laten nakijken en ben meer dan tevreden met het werk. Kreeg het eerder terug dan de afgesproken tijd en het was erg gedetailleerd nagekeken met veel tips waar ik echt wat aan had. Zeker een aanrader!

Lees deze review op TrustPilot
klant 4 januari 2019

Super!

De editor Thomas heeft aangegeven dat hij niet zoveel kennis heeft van het onderwerp waarover de paper ging. Ondanks die mededeling heeft hij mij super geholpen met het beoordelen van mijn paper. Juist doordat hij niet zoveel kennis heeft van het onderwerp heeft hij goede opties aangedragen om de paper anders te benaderen en zaken meer uit te lichten. Daarnaast heeft hij de opmaak van de zinnen veranderd, zodat mijn paper er proffesioneler uit ziet. Verder kreeg ik ruim binnen de gestelde tijd mijn paper met opmerkingen terug zodat ik snel weer aan de slag kon.

Lees deze review op TrustPilot
Michelle 2 januari 2019

Super gedaan!

Super gedaan!

Lees deze review op TrustPilot
M. De Bruin 2 januari 2019

Prima feedback waar je ook wat mee…

Prima feedback waar je ook wat mee kunt. Helder en duidelijk geformuleerd en goede tips en adviezen. Zinnen worden goed herschreven en je denkt: Oh, kan het ook zo! Nog niet over nagedacht, maar deze formulering van een zin past zeker beter. Kortom: gewoon standaard naar Scribbr sturen!

Lees deze review op TrustPilot
Gerwin van veelen 1 januari 2019

Perfect

Perfect! Ik heb antwoorden gekregen m.b.t de vragen over mijn scriptie die ik vooraf heb gecommuniceerd en ik heb nuttige feedback gehad m.b.t spelling, inhoud en rode draad. Kortom, een aanrader!

Lees deze review op TrustPilot
Merlijn van Alebeek 31 december 2018

Gewoon goed

Sterke feedback met duidelijke suggesties ter verbetering. Tevens heb ik mijn product ruim voor de deadline van zeven dagen terug gekregen! Super service

Lees deze review op TrustPilot

Vanaf € 0,009 per woord

Bereken de prijs

Breng je Engelse thesis naar een hoger niveau

Academisch Engels

Kleine teksten in het Engels schrijven kunnen we allemaal wel. Maar zodra je je scriptie gaat schrijven merk je het al snel. Academisch schrijven in het Engels is lastig! Vaak weet je precies hoe je het in het Nederlands wilt schrijven maar kun je maar moeilijk de Engelse woorden vinden.

Het resultaat? Vaak dezelfde woordkeuzes en de zin net niet zo kunnen opschrijven dat het in goed Engels staat.

Onze editors helpen je precies hierbij. Ze checken je woordkeuzes en maken de zinnen beter leesbaar. Zo komt je Engelse verhaal beter naar voren en leest je thesis als een trein. En dat gaat je begeleider direct merken.

Bekijk hoe het werkt »

Veel ervaring

We zitten al een tijdje in het vak :-). Onze editors weten alles, maar dan ook alles, van Engels academisch schrijven. Ze hebben al duizenden scripties voorbij zien komen.

Omdat we een grote groep editors hebben kunnen we ook op basis van jouw vakgebied de beste editor selecteren. Wel zo fijn dat de editor affiniteit heeft met jouw vakgebied en dus van het vakjargon op de hoogte is.

Dunglish is voor ons erg bekend. De editors weten dus welke typische Nederlandse woorden we maar al te vaak proberen te ‘vertalen’ naar het Engels. We hebben de meestgemaakte fouten zelfs al op een rijtje gezet.

Bekijk het voorbeeld »

Wij zijn 24/7 voor je beschikbaar

Hoe werkt het? Onze toppers

Waarom Scribbr de beste keuze is voor jouw Engelse thesis

Al 10.000+ Engelse scripties nagekeken

Hierdoor weten we precies waar jouw begeleiders op letten en waar een scriptie aan moet voldoen.

Altijd native speakers

Wij vinden dat je Engelse scripties enkel door native speakers moet laten nakijken. Bij ons gegarandeerd.

Niet goed, geld terug

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze nakijkservice. Gaat er onverhoopt iets mis, dan krijg jij je geld terug of kijken wij je scriptie gratis opnieuw na.

Autoriteit op het gebied van Engels academisch schrijven

Of je scriptie nu in Brits-Engels of Amerikaans-Engels is. Wij weten hoe het moet en onze richtlijnen zijn leidinggevend in de academische wereld.

Leren van je fouten

Editors controleren niet alleen op taalfouten en spelling, maar geven ook opbouwende feedback om je te helpen een betere schrijver in Engels te worden. Superhandig bij de start van je carrière.

Altijd twee paar ogen

Al het nakijkwerk wordt door ons kwaliteitsmanagement extra gecontroleerd. Hiermee garanderen wij 100% kwaliteit.

Onbeperkt vragen stellen over het nakijkwerk

Je editor staat na afloop voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Scribbr Academy-editors

Wij werken alleen samen met editors die native speaker zijn en die onze eigen Scribbr Academy hebben voltooid. Zo ben je verzekerd van een editor van hoge kwaliteit.

Deadlines zijn heilig

Je deadline is bij ons altijd gegarandeerd. Zodra je editor klaar is, ontvang je een sms en kun je direct je tekst verbeteren.

Goedgekeurd door docenten

Onze nakijkstijl en focus op academisch schrijven voldoet aan de vereisten van docenten. Zo weet jij zeker dat je geen fraude pleegt.

100% te vertrouwen

We zijn altijd bereikbaar en je weet altijd met wie je contact hebt.

Klaar om je thesis te laten nakijken?

Upload je thesis Bereken de prijs

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Wat is Nakijken op taal?

Bij het Nakijken op taal maakt je editor je scriptie beter leesbaar door je taalfouten en zinsopbouw te verbeteren. Bovendien ontvang je persoonlijke feedback om jou te helpen een betere schrijver te worden.

Taalfouten worden verbeterd

Je editor verbetert:

 • Taal- en spelfouten
 • Grammatica
 • Stijlfouten
 • Interpunctie
 • Haperende en onduidelijke zinnen

Persoonlijke feedback met tips en suggesties

Je editor geeft feedback over:

 • Werkwoordstijden
 • Overtuigend schrijven
 • Getallen uitschrijven
 • Verboden woorden
 • En nog veel meer!

Je editor redigeert je document in Word met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’. Na afloop kun je eenvoudig alle wijzigingen accepteren.

Lees meer over Nakijken op taal

Is de nakijkservice van Scribbr beter dan die van andere bedrijven?

Wanneer je je document wilt laten nakijken, is het belangrijk om te letten op wie je document nakijkt en wat er precies wordt nagekeken. Scribbr heeft daarom de nakijkdiensten van andere aanbieders getest en de verschillen op een rij gezet.

 

Wie kijkt je document na?

Scripties nakijken is echt mensenwerk. Hierdoor kan de kwaliteit van het nakijkwerk per editor verschillen.

Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, moeten editors vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden verschillen voor iedere nakijkservice. Enkele voorwaarden op een rijtje:

Scribbr-nakijkserviceDe meeste andere nakijkservices
DiplomaMinimaal een afgeronde universitaire bachelorGeen voorwaarden
Streng geselecteerdScribbr Academy doorlopen (slagingspercentage van 4%)Een enkel testdocument
Native speakers voor Engelse documentenJaNee

Wat wordt er nagekeken?

Scribbr-editors kijken je scriptie na met behulp van het Scribbr-Verbetermodel©. Je kunt per onderdeel precies zien waar op wordt gelet. Dit hebben we vergeleken met andere nakijkservices in de onderstaande tabel.

Scribbr-nakijkserviceAndere nakijkservice 1Andere nakijkservice 2
Taalfouten
Editors verbeteren spelfouten, typfouten, dubbele spaties en andere slordigheidsfoutjes. Spelfouten20/2311/2320/23
Onder andere D/t-fouten, congruentiefouten, incomplete en overcomplete zinnen, samenstellingen en lidwoorden. Grammatica8/102/105/10
Het gebruik van punten, komma’s, puntkomma’s of opsommingen. Interpunctie17/188/1817/18
Academische schrijfstijl
Verbeteren van spreektaalverboden woorden, subjectief en vaag taalgebruik en persoonlijke voornaamwoorden. Academisch taalgebruik12/136/135/13
Regels voor afkortingen, werkwoordstijdengetallen en citaten in academische teksten worden toegepast. Academische conventies3/41/43/4
Het verbeteren van omslachtige en lange zinnen, passief taalgebruik omzetten naar actief taalgebruik. Zinsbouw3/42/43/4
Feedback
Editors schrijven opmerkingen bij zinnen die niet helemaal duidelijk zijn of waar je zelf een keuze moet maken voor een bepaalde schrijfwijze. Tips en opmerkingen18 opmerkingen30 opmerkingen3 opmerkingen
In een persoonlijk verbetervoorstel geven editors aan welke fouten je structureel maakt. Dit helpt je om in de toekomst beter te schrijven. Persoonlijk verbetervoorstelJaJaNee

Structuur Check

Scribbr-nakijkserviceAndere nakijkservice 1Andere nakijkservice 2
Met deze checklists wordt bekeken of alle onderdelen zijn behandeld en of het op de juiste plek staat. Checklists8 handige checklists
Ieder hoofdstuk en elke alinea bevat de juiste informatie. Hoofdstuk- en paragraafindeling
Dekt de titel de lading van de hele alinea? Zijn de koppen consistent? Titels en koppen
De editor geeft het aan als je jezelf herhaalt. Herhaling

 

Lees de reviews van 2.114 Scribbr-klanten

Wie kan je beter vragen naar de service en kwaliteit van Scribbr dan studenten die hun scriptie al door ons hebben laten nakijken?

Lees de reviews

Wat is de Rode Draad Check?

De Rode Draad Check is een aanvullende dienst die je kunt kiezen als je je scriptie laat nakijken op taal.

Bij de Rode Draad Check geeft de editor concrete feedback over de logica en duidelijkheid van jouw verhaal in opmerkingen bij de tekst.

Ook controleert de editor met twee checklists of je verhaal wel begrijpelijk is, of je jezelf niet tegenspreekt en of je redenaties logisch zijn. Daarnaast kijkt de editor of de informatie die je presenteert ook logisch onderbouwd is.

Lees meer over de Rode Draad Check

Wat is de Structuur Check?

De Structuur Check is een aanvullende dienst die je kunt afnemen als je jouw scriptie laat nakijken op taal.

Bij de Structuur Check geeft de editor concrete feedback op de opbouw en structuur van je document.

De editor checkt met onze checklists of alle benodigde onderdelen wel in een hoofdstuk voorkomen en of deze wel op de juiste plek staan.

Lees meer over de Structuur Check

Hoelang duurt het nakijken van mijn scriptie?

Je kunt bij Scribbr kiezen uit drie nakijktermijnen. De editor kan jouw scriptie controleren binnen 24 uur, 72 uur of één week. Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Heb je een deadline die over vier dagen afloopt? Kies dan voor de 72 uur of 24 uur nakijktermijn. De nakijktermijn is inclusief het weekend en feestdagen.

Zodra de editor klaar is met het nakijken van je scriptie sturen we je een e-mail en een sms om aan te geven dat je aan de slag kunt met het resultaat.

Bekijk voor meer informatie de Hoe-werkt-het-pagina.

Wat voor soort teksten kan ik laten controleren door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). Naast scripties kijken wij dus ook na:

Prijs berekenen

Kan ik mijn scriptie in meerdere delen uploaden?

Ja, je kunt je scriptie in meerdere delen uploaden. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat dezelfde editor alle delen nakijkt.

Op het moment dat je voor de tweede keer uploadt herkennen wij in ons systeem dat je een terugkerende student bent en polsen wij meteen dezelfde editor die jou eerder ook heeft geholpen.

We kunnen niet 100% garanderen dat dezelfde editor voor ieder deel beschikbaar is. Dit hangt af van de beschikbaarheid van de editor. Hoe korter de nakijktermijn hoe groter het risico is dat de editor niet beschikbaar is.

Als dezelfde editor niet beschikbaar is dan selecteren wij een andere editor. Hierover stellen we je van tevoren op de hoogte. Iedere editor die bij Scribbr is aangesloten kijkt op dezelfde wijze na volgens de SCRiBBR-richtlijnen en voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitseisen.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, de editors van Scribbr werken in het weekend en tijdens de feestdagen door.

Doordat we een grote groep editors beschikbaar hebben, kunnen wij je scriptie 24 uur per dag en zeven dagen per week controleren. De nakijktermijn is inclusief het weekend en de meeste feestdagen.

Kies jij voor de nakijktermijn van 72 uur en upload jij je scriptie op donderdagavond? Dan krijg je uiterlijk zondagavond je scriptie nagekeken terug.