Je PhD-thesis of -manuscript laten nakijken door native speakers

Wat doen wij?

Wat bieden wij?

 

Een proefschrift in het Engels op academisch niveau

De beste editors

Onze editors zijn academisch geschoolde taalkundigen. Alle editors hebben een strenge sollicitatieprocedure doorlopen en zijn in onze Scribbr Academy klaargestoomd voor het redigeren van academische teksten. Voor Engelstalige dissertaties werken we alleen met native English speakers. Alle editors werken bovendien met het Scribbr-Verbetermodel speciaal ontwikkeld voor academische teksten.

Veel ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in het nakijken van academische teksten op taal. Wetenschappelijke artikelen, scripties of complete proefschriften. Met drie jaar ervaring in het helpen van studenten, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het schrijven van een academische tekst. Scribbr is 365 dagen per jaar bereikbaar en ons team staat altijd voor je klaar.

-

Toggle switch
-

Toggle switch
abc

Corrigeren taalfouten

Blind worden voor je eigen taalfouten; wie kent dat niet? De editor loopt je tekst rustig door en verbetert direct alle spelfouten, grammaticale fouten en interpunctiefouten. Geen slordigheidsfoutjes meer dus. De editor let ook speciaal op veelgemaakte fouten die door Nederlanders in het Engels worden gemaakt.

Academisch taalgebruik

De editor weet als geen ander hoe je academisch taalgebruik kunt inzetten om je argumenten en redenering in je dissertatie krachtiger te verwoorden. Dit wordt direct aangepast in je document en de editor geeft daarnaast tips en suggesties. Speciaal hiervoor hebben we het Scribbr-Verbetermodel ontwikkeld. 

Redigeren met Track Changes in Microsoft Word

Voor het nakijken gebruikt de editor Track Changes in Word. Alle wijzigingen worden bijgehouden en in de kantlijn plaatst de editor opmerkingen. Schrijf je in LaTeX? We kunnen je LaTeX-document omzetten naar Word. De editor redigeert dan in Word en na afloop kun je de wijzigingen doorvoeren in het originele LaTeX-bestand.