Bescherming persoonsgegevens

Wij vinden het heel belangrijk dat jij weet dat we zorgvuldig met je privé-gegevens omgaan. Op het moment dat je een document uploadt vragen we alleen om die gegevens die we nodig hebben om jou zo goed mogelijk te helpen.

Dit willen we van je weten om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wat willen we van je weten?
Voor- en achternaamNu weten we hoe we je moeten aanspreken.
E-mailadresAllereerst voor het sturen van je wachtwoord, zodat je kunt inloggen op onze website. Daarnaast kunnen we je een e-mail sturen zodra je order klaar is. Ook kun je na afloop een e-mail krijgen waar we je vragen naar je mening over Scribbr.
Extra gegevens alleen voor de nakijkdienst
TelefoonnummerVoor het stellen van vragen over je document die niet kunnen wachten. Daarnaast sturen we je een (gratis) sms als de editor klaar is met het nakijken.
Onderwijsinstelling en niveauOp basis van het niveau bepalen we de prijs voor het laten nakijken van je document.
VakgebiedOp basis van het vakgebied kiezen we een editor uit.

Accountgegevens verwijderen

Het is mogelijk om je account te verwijderen door in te loggen op de website, naar ‘Account’ te gaan en op ‘Account verwijderen’ te klikken. Al je orders worden verwijderd en je kunt niet meer inloggen op de Scribbr-website.

Vertrouwelijkheid documenten

Op het moment dat je een document uploadt gaan we hier uiterst zorgvuldig mee om. Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld en hiervoor hebben we een speciale richtlijn opgesteld waar alle medewerkers en editors van Scribbr verplicht zijn zich aan te houden.

Verboden te verspreiden en te publiceren

Documenten worden nooit verspreid of gepubliceerd. Wij zullen ook nooit je document gebruiken voor commerciële doeleinden.

Geheimhoudingsplicht

Alle medewerkers en editors hebben een geheimhoudingsplicht ten aanzien van de inhoud en vorm van alle documenten.

Verwijderplicht

Indien je een document laat nakijken door een editor is de editor verplicht direct na het nakijken het document te verwijderen.

Beveiligde verbinding (SSL)

SSL beveiligde verbindingAlle documenten worden via een beveiligde verbinding naar Scribbr geüpload. Dit kun je zien aan het groene slotje in je adresbalk tijdens het uploaden van je document.

Bewaartermijn documenten

Nakijkorders

Je originele document en de nagekeken versie worden 12 maanden bewaard op onze beveiligde server. Hierna worden de documenten automatisch verwijderd.

Plagiaatcheck

Het geüploade document wordt 1 maand op onze server bewaard. Hierna wordt het document automatisch verwijderd. Het resultaat van de Plagiaatcheck wordt na 12 maanden automatisch verwijderd.

Documenten versneld verwijderen

Je kunt je documenten en het resultaat van de Plagiaatcheck altijd handmatig verwijderen via je account.

Cookies

Ook wij maken gebruiken van cookies. Zo maken wij gebruik van display-advertenties en remarketing van Google Analytics bij online advertenties. Google plaatst deze advertenties. De gegevens in de cookies worden versleuteld op je eigen computer opgeslagen. Anderen kunnen dit niet lezen. Je kunt zelf bepalen of je cookies op je computer wilt hebben, dit is in te stellen via je browser.

Algemene voorwaarden

Bij het laten nakijken van een scriptie of het afnemen van de Plagiaatcheck ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe gaat Scribbr om met vertrouwelijke documenten?

Alle documenten worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Op de pagina over veiligheid en privacy kun je lezen hoe we met je gegevens omgaan.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Log in op de website en ga naar ‘Account’ en klik op ‘Account verwijderen’.

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

Nakijkorders
Je originele document en de nagekeken versie worden 12 maanden bewaard op onze beveiligde server. Hierna worden de documenten automatisch verwijderd.

Plagiaatcheck
Het geüploade document wordt 1 maand op onze server bewaard. Hierna wordt het document automatisch verwijderd. Het resultaat van de Plagiaatcheck wordt na 12 maanden automatisch verwijderd.

Documenten versneld verwijderen
Je kunt je documenten en het resultaat van de Plagiaatcheck altijd handmatig verwijderen via je account.

Hoe kan ik mijn order verwijderen?

Log in op de website, ga naar de order die je wilt verwijderen en klik op ‘Verwijder order’.

De documenten die je hebt geüpload worden overigens al standaard automatisch verwijderd van onze server. Wanneer je jouw order verwijdert, heeft dat de volgende consequenties:

  • Alle documenten en orderdetails worden verwijderd. Dit proces is onomkeerbaar. Je kan nu nooit meer documenten die bij deze order horen downloaden.
  • Het Scribbr-team heeft nu geen toegang meer tot jouw documenten. Dit betekent dat we ook niet mogelijke klachten over deze order in behandeling kunnen nemen. Verwijder je order dus alleen als je 100% tevreden bent met onze service. We nemen klachten van verwijderde orders niet in behandeling.