Een prettig leesbare scriptie zonder taalfouten

Scriptie laten nakijken:

Scribbr-voordelen:

  • 24/7 beschikbaar – 365 dagen per jaar
  • Professionele taalkundige editors
  • Studenten waarderen ons met een 9.7
-

Toggle switch
-

Toggle switch

Scriptie laten nakijken door de beste editors

Taalkundigen

Het nakijken van je scriptie wordt gedaan door een ervaren taalkundige. Deze professionele editor heeft een uitvoerige selectieprocedure doorlopen. Alleen de allerbeste editors zijn hierdoor bij Scribbr aangesloten. Doordat wij een grote diverse groep aan editors hebben kijkt altijd iemand met expertise in jouw vakgebied je scriptie na.

Jij bepaalt

Je kiest zelf de nakijktermijn en onderdelen van je scriptie die je wilt laten nakijken. Het laten nakijken van je scriptie kan binnen 24 uur, 72 uur of een week. Wij werken door in het weekend en met de feestdagen. Je kunt aangeven waar de editor speciaal op moet letten bij het nakijken van je scriptie en kunt eenvoudig doorgeven wat de opmerkingen van je begeleider zijn.

Vertrouwelijkheid

Wij nemen de vertrouwelijkheid van je scriptie uiterst serieus. Wij zullen nooit de inhoud van je document publiceren of delen met derden. De editor tekent voor iedere opdracht een geheimhoudingsverklaring en gaat altijd zo zorgvuldig mogelijk met je document om. Als de editor klaar is met het nakijken van je scriptie zal hij/zij jouw document meteen verwijderen.

Populaire vragen over het nakijken

Wat houdt een scriptie laten redigeren precies in?

Redigeren is het controleren en nakijken van je scriptie op taal. We maken je document beter leesbaar en je krijgt feedback over de taal in je scriptie.

De editor verbetert:

  • Taal- en spelfouten
  • Grammaticale fouten
  • Stijlfouten
  • Interpunctie
  • Haperende en onduidelijke zinnen

De editor redigeert je document in Word via de functie ‘Wijzigingen bijhouden’. Na afloop kun je eenvoudig alle wijzigingen accepteren.

Wat betekent feedback op structuur?

Feedback op structuur is een aanvullende dienst bovenop het redigeren. De editor geeft concrete feedback op de opbouw en structuur van je document.

Lees hier wat feedback op structuur precies inhoudt.

Hoelang duurt het nakijken van mijn scriptie?

Je kunt bij Scribbr kiezen uit drie nakijktermijnen. De editor kan jouw scriptie controleren binnen 24 uur, 72 uur of één week. Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Heb je een deadline die over vier dagen afloopt? Kies dan voor de 72 uur of 24 uur nakijktermijn. De nakijktermijn is inclusief het weekend en feestdagen.

Zodra de editor klaar is met het nakijken van je scriptie sturen we je een e-mail en een sms om aan te geven dat je aan de slag kunt met het resultaat.

Bekijk voor meer informatie de Hoe-werkt-het-pagina.

Wat voor soort teksten kan ik laten controleren door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). Naast scripties kijken wij dus ook na:

Prijs berekenen

Kan ik mijn scriptie in meerdere delen uploaden?

Ja, je kunt je scriptie in meerdere delen uploaden. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat dezelfde editor alle delen nakijkt.

Op het moment dat je voor de tweede keer uploadt herkennen wij in ons systeem dat je een terugkerende student bent en polsen wij meteen dezelfde editor die jou eerder ook heeft geholpen.

We kunnen niet 100% garanderen dat dezelfde editor voor ieder deel beschikbaar is. Dit hangt af van de beschikbaarheid van de editor. Hoe korter de nakijktermijn hoe groter het risico is dat de editor niet beschikbaar is.

Als dezelfde editor niet beschikbaar is dan selecteren wij een andere editor. Hierover stellen we je van tevoren op de hoogte. Iedere editor die bij Scribbr is aangesloten kijkt op dezelfde wijze na volgens de SCRiBBR-richtlijnen en voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitseisen.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja de editors van Scribbr werken in het weekend en tijdens de feestdagen door.

Doordat we een grote groep editors beschikbaar hebben kunnen wij je scriptie 24 uur per dag en zeven dagen per week controleren. De nakijktermijn is inclusief het weekend en feestdagen.

Kies jij voor de 72 uur nakijktermijn en upload jij je scriptie op donderdagavond? Dan krijg je uiterlijk zondagavond je scriptie nagekeken terug.

Alle type documenten

We zijn gespecialiseerd in het nakijken van onderwijsgerelateerde documenten. Naast scripties corrigeren wij dus ook je afstudeeronderzoek, afstudeerwerkstuk, essay, verslag, procesverslag, reflectieverslag, opstel, stageverslag, paper, meesterstuk, PhD-proefschrift, eindwerk, bachelorproef en masterproef.

Redigeren

Bij het redigeren van je scriptie verbetert de editor: taal- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten, interpunctie en zinsbouw. Het Nederlands in je scriptie wordt naar een hoger niveau getild. Ook als je dyslexie hebt, Nederlands niet je moedertaal is of als je te maken hebt met een quickscan kun je bij ons terecht.

Meer weten over de dienst: Redigeren.

Structuur

De dienst structuur is een aanvullende dienst voor studenten die naast een taalcheck ook graag concrete tips willen over de opbouw en indeling, herhaling en titels en kopjes van het document. Met opmerkingen en tips van de editor kun jij snel je scriptie naar een hoger niveau tillen. Wil jij hulp bij het structureren van je scriptie, vermijden van herhaling en schrijven van titels en kopjes? Kies dan voor de aanvullende dienst structuur.

Meer weten over de dienst: Structuur.