Je essay of paper zonder taalfouten

De nakijkdienst:

Scribbr-voordelen:

  • 24/7 beschikbaar – 365 dagen per jaar
  • Professionele editors
  • Studenten beoordelen ons met een 9.7
 

Duizenden studenten gingen je voor

Helder betoog

Of je nu een essay, paper of referaat moet schrijven. Je betoog moet beknopt, helder en overtuigend zijn. Afhankelijk van je precieze opdracht schrijf je meer vanuit je persoonlijke visie of vanuit academisch oogpunt. Wanneer jij je betoog laat nakijken op structuur dan geeft de editor je tips over de opbouw van je betoog. Met concrete feedback kun jij je essay naar een hoger niveau tillen.

Geen taalfouten

Een essay op academisch niveau mag geen taalfouten bevatten. Zo simpel is het. Daarom is het altijd verstandig om je essay door een ander persoon te laten nalezen. Bij het laten redigeren van je essay verbetert de editor direct alle taalfouten in je essay. Na afloop kun je de wijzigingen eenvoudig accepteren.

Professionele editors

De editor die jouw essay gaat nakijken is een editor die ervaring heeft met het nakijken van essays, papers en referaten. Alle editors die bij Scribbr zijn aangesloten zijn door een strenge selectie gekomen. Heb je een essay in het Engels geschreven? Dan wordt je essay door een native English speaker nagekeken.

-

Toggle switch
-

Toggle switch

Specifieke eisen van je opleiding

De editor houdt rekening met de eisen van je opleiding. Je kunt tijdens het uploaden van je essay aangeven waar de editor extra op moet letten, of het gebruik van de ik-vorm geoorloofd is en in welke werkwoordstijd je verplicht bent om te schrijven.

Studiegerelateerde documenten

We zijn gespecialiseerd in het controleren en nakijken van studiegerelateerde documenten. Schrijf je een essay, paper of referaat? Dan ben je bij ons aan het goede adres.