Scriptie-experts

Al onze experts zijn ervaren en uitvoerig getraind.

Snelle antwoorden

Ontvang duidelijke uitleg binnen 1 uur!

100% tevredenheid

Krijg hulp tot je het begrijpt en helemaal tevreden bent.

Stel vragen over ieder onderwerp

Onze experts hebben kennis over ieder onderwerp dat te maken heeft met academisch schrijven. Geen vraag is te gek, we kijken samen naar de inhoud en helpen je verder.

 

📘 APA     📚 Bronvermelding     🔬 Methodologie     📊 Statistiek     🧪 Onderzoeksopzet     📄 Structuur     📈 Plagiaat     🖋 Academisch schrijven     🎨 Lay-out & opmaak     🇬🇧 Academisch Engels     🧐 Onderzoeksbias     😁 En meer!    

Ontdek hoe onze experts jou kunnen helpen

“Ik vind het ingewikkeld om een concreet onderzoeksplan op te stellen dat past bij mijn onderwerp. Het is fijn om altijd iemand klaar te hebben staan die me hierin kan begeleiden.” — Julie, MSc Psychologie

Opstellen-van-een-onderzoeksplan

Hoe het werkt

Stel-een-vraag

1. Stel een vraag

Vul je vraag in, selecteer het onderwerp waar je hulp bij nodig hebt en geef onze experts de benodigde informatie. Wat de vraag ook is, er staat altijd een expert klaar die je kan helpen.

2. Kom direct in contact met de beste expert voor jouw vraag

We gaan direct op zoek naar een expert die gespecialiseerd is in jouw onderwerp. Onze community bestaat uit getrainde docenten en specialisten die veel ervaring hebben met academisch onderzoek.

Hoe-het-werkt-Duidelijke-uitleg

3. Ontvang duidelijke uitleg waarmee we je stap voor stap begeleiden

Krijg binnen een uur uitgebreid antwoord op je vraag. Je blijft in contact met de expert totdat je 100% tevreden bent en alle informatie hebt om verder te kunnen met je opdracht. Samen helpen we je er doorheen.

Persoonlijke hulp bij iedere opdracht, altijd

Gerichte hulp tijdens het schrijven van je scriptie: van introductie tot conclusie

Er staat altijd een gekwalificeerde expert klaar die je voorziet van advies en suggesties die helpen bij het scriptieproces.

Krijg hulp bij je scriptie

01-Hulp-Scripties

Ontdek hoe andere studenten onze service beoordelen

Al onze 2.147 beoordelingen zijn geverifieerd en verzameld op het onafhankelijke beoordelingsplatform Trustpilot.

4.9
Astrid 10 mei 2022

Blij!

Blij dat ik mijn toets heb laten checken! Er bleken nog fouten in te zitten die ik niet had hoeven maken, gewoon slordig. En verder antwoord op een paar ingewikkelde APA verwijzingen. Wat ik daarmee leerde kon ik in mijn andere toets weer gebruiken. UPDATE: Nee, misverstand. Ik heb zelf slordige apa fouten gemaakt, die scribbr juist gevonden heeft. Zoals een tekstverwijzing vergeten terug te laten komen in mijn bronnenlijst. Niet slordig van scribbr dus maar van mijzelf. Zonder scribbr had ik die foute apa dingen zo ingeleverd.

Lees deze review op Trustpilot
Mirretjex 28 april 2022

ZEKER EEN AANRADER!!! ONTZETTEND GEHOLPEN !!!

Voor de tweede keer mijn scriptie / ontwerp verslag laten na kijken bij Scribbre! Dit keer met behulp van Sandra! Ik heb ontzettend moeite hebt met het schrijven van goede of duidelijke teksten! Zeker op HBO niveau is dat last, maar Scribbre heeft me echt ontzettend geholpen bij het verduidelijken van mijn teksten en het weghalen van onnodige herhalingen! Iets waar ik veel fouten in maak! Bij het inleveren van mijn verslag, worden er verschillende vragen gesteld zodat ze je zo goed mogelijk kunnen helpen! Dat vond ik erg fijn omdat ik hier precies kom aangeven waar ik binnen het verslag extra feedback op zou willen! Ik raad Scribbre zeker weten aan! Zowel voor de mensen die snel ff iets moeten laten nakijken, als voor de rampzalige schrijvers zoals ik haha! 10 out of 10!!!!

Lees deze review op Trustpilot
Anneke Buma 27 april 2022

Goede service en kennis

Goede, spelling en layoutcheck. APA check/ correctie is ook goed gedaan Ook heel er blij met de plagiaat check. Rode draad check was heel fijn, en duidelijk verbeterd. Er waren wel wat puntjes door de beoordelaar van mijn ingeleverde plan over de smart maar, rest was goed en ik had een mooi cijfer. Ik ga voor mijn volgende opdracht jullie zeker inschakelen.

Lees deze review op Trustpilot
N.K. 26 april 2022

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE Ik ben erg tevreden met de service van Scribbr! Je krijgt goeie advies/tips en heeft mij enorm op weg geholpen! Fijn editor en ook heel snel!!!!

Lees deze review op Trustpilot
Pim de Burger 25 april 2022

Geweldige service+kennisbank

Top bedrijf! Geweldige ondersteuning voor je verslagen en daarnaast kan je enorm veel informatie vinden!

Lees deze review op Trustpilot
klant 22 april 2022

Heel liever correctors

Heel liever correctors. Begrijp iedereen en kan iedereen helpen ongeacht jouw situatie. En taal niveau. Scribbr, je ben een topper

Lees deze review op Trustpilot
Anoniem 19 april 2022

Geweldig

Geweldig Ik ben super blij aanrader voor iedereen. Ze houden aan hun afspraken en zijn ruim op tijd.

Lees deze review op Trustpilot
Anoniem 19 april 2022

Uitstekend

Het nakijken is beide keren heel zorgvuldig gedaan, met eenvoudig te accepteren wijzigingen in de tekst en een opmerking bij twijfel of als uitleg. Vriendelijk en behulpzaam van toon. De correcties waren steeds ruim binnen de afgesproken tijd klaar.

Lees deze review op Trustpilot
Erika 18 april 2022

Inhoudsopgave en paginanummering

Scheelde mij veel tijd en frustratie om de inhoudsopgave en paginanummering door Scribbr te laten maken. Prima werk afgeleverd!

Lees deze review op Trustpilot
Klaasje 17 april 2022

Super dienst

Super dienst! Ze doen wat ze zeggen.

Lees deze review op Trustpilot
Pip 10 april 2022

Zeer serieus en inhoudelijk goed…

Zeer serieus en inhoudelijk goed nagekeken.

Lees deze review op Trustpilot
Joy Agterberg 8 april 2022

M’n document werd eerder dan 24 uur…

M’n document werd eerder dan 24 uur aangeleverd

Lees deze review op Trustpilot
M Sasse 1 april 2022

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service

Lees deze review op Trustpilot
xrayin 30 maart 2022

Ben tevreden dat een dienst als Scribbr bestaat

Ben tevreden dat een dienst als Scribbr bestaat. De editor had goede feedback en taal verbeteringen geplaatst bij mij. Ik vindt de taalcheck 100% waard. De rodedraad check ook, de structuurcheck was ook wel oké, maar kan verschillen per opleiding. Enige reden waarom dit niet 5 sterren is, is omdat alles bewerken in word zo lastig en onhandig was voor iemand als ik die het niet dagelijks doet. Het zou handig zijn geweest om 2 documenten te ontvangen 1 waar alles al is toegepast en de ander waar de keuze vrij staat.

Lees deze review op Trustpilot
klant 26 maart 2022

Ik was erg bang dat door mij Engelse…

Ik was erg bang dat door mij Engelse talig achtergrond kan zij me niet begrijpen. Maar ze kon me volgen en helpen. Ik ben erg dankbaar aan Annelotte.

Lees deze review op Trustpilot
Kiki Ruhe 22 maart 2022

Snel en adequate check

Snel en adequate check! Goede suggesties voor meer formele (wetenschappelijke) taal.

Lees deze review op Trustpilot
Lynn Moray 22 maart 2022

Top! Zeer tevreden.

Ik heb al enkele keren gebruik gemaakt van Scribbr en met veel succes. Met de feedback leer je bovendien zelf beter schrijven, zinnen formuleren etc… Ik raad Scribbr zeker aan als je je product zonder schrijffouten wilt indienen, zodat je school puur je inhoud kan beoordelen. Super!

Lees deze review op Trustpilot
Lucré Vrolijk 16 maart 2022

Minimaal een halve punt hoger gehaald…

Minimaal een halve punt hoger gehaald door deze service. Super inhoudelijke en gedetailleerde feedback en goede verbetering van taal

Lees deze review op Trustpilot
klant 7 maart 2022

Scriptie

Ik heb mijn scriptie na laten kijken op taalkunde en structuur. Het is snel en goed nagekeken met wijzigingen duidelijk aangegeven.

Lees deze review op Trustpilot
Cleo 2 maart 2022

Mijn scriptie is super snel en goed…

Mijn scriptie is super snel en goed nagekeken. Heel erg bedankt!

Lees deze review op Trustpilot
Een-community-van-experts-Scribbr

Een community van experts, geliefd door studenten

Ieder antwoord komt van een expert die is aangesloten bij Scribbr. Al onze experts zijn universitair opgeleid en hebben veel kennis van de onderwerpen waar zij zich in hebben gespecialiseerd.

Zo hebben we voor al je vragen een geschikte expert klaarstaan.

Persoonlijke-begeleiders-Scribbr

Persoonlijke begeleiders die altijd voor je klaar staan

Maak een gratis account aan en krijg direct hulp van een academisch expert. Loop nooit meer vast op een lastig onderwerp.

Stel direct een vraag

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel reageert Scribbr op mijn vragen?

Afhankelijk van het type vraag, de hoeveelheid informatie die je onze expert geeft, en het moment waarop je ons de vraag verstuurt weten we je doorgaans binnen 1 uur van een antwoord te voorzien.

Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd maar 1 vraag tegelijkertijd stelt en onze expert voorziet van alle informatie die nodig is om je te kunnen helpen.

Wie zijn de Scribbr-experts?

Al onze experts zijn aangesloten bij Scribbr en hebben veel kennis over academisch onderzoek en taal. Om expert te kunnen worden moeten ze aan strenge kwaliteitseisen voldoen en minimaal een universitair diploma hebben behaald.

Op basis van je gekozen onderwerp vinden wij de meest geschikte expert voor je vraag. Zo ben je ervan verzekerd dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Ik schrijf geen scriptie, kan ik toch hulp krijgen?

Ja, onze experts hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten academisch onderzoek en diverse opdrachten. Het maakt dus niet uit of je een scriptie, essay, literatuuronderzoek of ander paper moet schrijven. Onze experts staan altijd voor je klaar.

Beantwoorden jullie ook vragen in het weekend en tijdens feestdagen?

Ja, de experts van Scribbr zijn altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. We zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht. Ons supportteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 uur bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Kan ik deze service gratis uitproberen?

Ja, bij Scribbr vinden we het belangrijk dat je goed kan beoordelen of onze service waardevol voor je is voordat je overgaat tot de aanschaf van een abonnement. Daarom geven wij iedere student de gelegenheid 3 gratis vragen te stellen.

Hiervoor is een gratis account voldoende, we vragen je niet om betaalgegevens.