Voorbeeldscriptie geschiedenis

Deze scriptie is geschreven door Iris Dracht. Iris heeft de opleiding geschiedenis gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor haar masterscriptie heeft zij een een 9 ontvangen.

Haar hoofdvraag is:

Om welke redenen is het nieuwe examenprogramma van de commissie De Rooij voor het schoolvak geschiedenis in 2007 ingevoerd en hoe beoordelen de huidige docenten van de Nijmeegse middelbare, hogere en wetenschappelijke onderwijsinstituten dit examenprogramma?

De scriptie is opgedeeld in een literatuuronderzoek en in een enquête gehouden onder 24 docenten. Wil je zelf ook een literatuuronderzoek en/of enquête doen? Deze scriptie is hiervoor een perfect voorbeeld.

Voorbeeldscriptie master geschiedenis


Download: Voorbeeld geschiedenis masterscriptie

Wat vind jij van dit artikel?
Bas Swaen

Bas is mede-oprichter van Scribbr. Bas komt uit een echt onderwijsgezin en is een ervaren scriptieschrijver. Met heldere uitleg over moeilijke materie probeert Bas studenten op weg te helpen.

1 reactie

Bas Swaen
Bas Swaen (Scribbr Team)
25 november 2016 om 10:17

Bedankt voor het lezen! Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Is er nog iets onduidelijk of ontbreekt er iets aan het artikel? Laat een opmerking achter, dan zal ik proberen je te antwoorden.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk of ontbreekt er wat? Laat een opmerking achter.

Please click the checkbox on the left to verify that you are a not a bot.