Tijdens het schrijven van je scriptie kun je tegen veel problemen aanlopen. Gelukkig is overal een oplossing voor. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle vormen van scriptiehulp. Hopelijk kunnen we je verder helpen en vind jij de scriptiehulp die bij je past.

 

Scriptie laten nakijken

Is je scriptie afgekeurd op taal? Heb je moeite met het schrijven in het Nederlands of Engels? Of wil jij feedback op de inhoud?

  • Professionele taalkundigen en scriptie-experts
  • Feedback op inhoud en structuur
  • Binnen 12 uur, 365 dagen per jaar
  • Nederlands en Engels

Meer info over scriptie laten nakijken


 

Plagiaat

Plagiaat is het presenteren van andermans ideeën als eigen werk. Dit gebeurt vaak onbewust. Het is daarom belangrijk dat je weet wat plagiaat is en hoe je het kunt opsporen en voorkomen.


Bronvermelding

Bij het schrijven van je scriptie maak je gebruik van veel bronnen. Deze bronnen citeer of parafraseer je in je scriptie. Daarnaast plaats je een bronvermelding.


Scriptietips

Vaak heb je zelfs geen externe scriptiehulp nodig. Scribbr heeft veel artikelen geschreven om studenten te helpen met hun scriptie. De meest gelezen artikelen zijn:


Scriptie printen en inbinden

Na veel werk is je scriptie eindelijk af! Je kunt je scriptie nu uitprinten en inleveren. Maar waar kun je je scriptie het goedkoopst en snelst laten printen?

Bekijk overzicht scriptie printen