1

Voorbeeld: Nagekeken document

Wij maken je document leesbaar en verbeteren de taalfouten direct in je document via Wijzigingen Bijhouden in Word. Daarnaast geeft de editor je suggesties en tips in opmerkingen in de kantlijn.

Bekijk het voorbeeld hieronder of download het als een docx-bestand.

Zorgorganisaties worden geconfronteerd met vragen als: Wwelk zorgpad is leidend bij een kwetsbare ouderen met dDiabetes? En hHoe wordt de zorg vanuit beiden zorgpaden op een zo goed mogelijke wijze gecombineerd?

1.3 Interne ontwikkelingen binnen BEDRIJF X

Vanaf 2014 zijn er deze volgende wijzigingen ingezetdoorgevoerd:

 • dDe overgang van een Commanditaire Vennootschap naar een Coöperatieve Vereniging;
 • Het uitbreiden en vervangende uitbreiding en vervanging van de Raad van Toezicht;
 • de sSstart van de overgang van een medisch adviseur naar een medisch directeur;
 • dDe aanstelling van een manager ketenzorg en een manager pPraktijkondersteuning.

De groei van de organisatie heeft daarnaast ook invloed op de leiderschapsstijl en structuur binnen BEDRIJF X. Uitgaande van het organisatie groei model van Greiner (1998) zit BEDRIJF X in de overgang van de cCreativity fase naar de dDirection- Ffase. Kenmerkend voor deze overgang naar de volgende groeifase zijn de aanstelling van de managers, het meer formaliseren de formalisatie van de communicatie en de ontwikkelingenhet ontwikkelen van werkstandaarden. Daarnaast is er zien we ook een verandering te zien op leiderschapsniveau door de komst van de medische directeur.

1.4 Probleemanalyse en doelstelling:

BEDRIJF X profileert zich als een organisatie voor en door huisartsen. Vanuit deze gedachte wordt er veel waarde gehecht aan de betrokkenheid bij het vaststellen van de strategie, en het implementeren van de strategie. Tevens wordt veel waarde gehecht aan en de mening van de deelnemende huisartsen met betrekking totover de strategie. De gGedachte achter het stimuleren van de betrokkenheid van de leden is dat degenen die het werk uitvoeren, ook het beste in staat zijn om beslissingen te nemen over de inhoud van het werk. Ichniowski en Shaw (1999) beschrijven in hun onderzoek dat er door de betrokkenheid van de medewerkers bij het maken van keuzes er een groter draagvlak ontstaat voor de gekozen strategie en dat deze dan gekozen strategie beter aansluit bij de praktijk. Dit wordt onder andere bevestigd door onder andere Vvan Reil (2008).

 • 1

  Nakijken op taal

  Voorbeeldopmerking van de editor:

  “Het gebruik van vraagstellingen in je scriptie is niet altijd toegestaan, op je onderzoeksvragen na. Dit is namelijk snel te informeel. In het algemeen is dit ook gemakkelijk te voorkomen of op te lossen.

  Suggestie: Zorgorganisaties worden geconfronteerd met de vraag welk zorgpad leidend is bij kwetsbare ouderen met diabetes en hoe de zorg vanuit beide zorgpaden zo goed mogelijk gecombineerd kan worden.”

 • 2

  Rode Draad Check

  Voorbeeldopmerking van de editor:

  “Moet je deze termen niet introduceren? Ga er niet vanuit dat de lezer dezelfde voorkennis heeft als jij. Ik weet bijvoorbeeld niet wat deze fases inhouden.

  Je kunt de termen in een volgende alinea kort toelichten. Zo begrijpt iedereen waar je het over hebt.”

 • 3

  Structuur Check

  Voorbeeldopmerking van de editor:

  “Je schrijft nu een probleemanalyse en een probleemstelling en twee keer een doelstelling. Is dit niet wat dubbelop?

  Ik raad je aan om één probleemanalyse en probleemstelling op te stellen en om vervolgens de doelstelling te presenteren. Zo kun je onnodige herhaling voorkomen.”

2

Voorbeeld: Persoonlijke brief

Naast het verbeterde document ontvang je een persoonlijke brief met een toelichting van de editor en antwoord op je vragen. Dan kun je aan de slag met de wijzigingen in je document.

3

Voorbeeld: Verbeterrapport

In het Verbeterrapport staan jouw belangrijkste aandachtspunten op het vlak van taal en academisch schrijven op een rij. Zo helpen we je op weg om in de toekomst beter te schrijven.

Klaar voor een perfecte scriptie?

Hoe werkt het? Bereken prijs

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wil je een zakelijke tekst laten nakijken? Neem dan contact met ons op.

Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 12 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen vier verschillende deadlines:

 • Livraison le jour-même
  • 3 uur
  • 6 uur
  • 12 uur
 • 24 uur
 • 3 dagen
 • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,011 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 20.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Hoe kan ik contact opnemen met Scribbr?

We staan dagelijks klaar om jou te helpen via de chat, Whatsapp, email en de telefoon tussen 09.00 en 23.00 uur (CET).