Editors NL

Laat je scriptie nakijken door scriptie-experts

Een ervaren Scribbr-editor kijkt je scriptie na op taal, spelling, rode draad of structuur. Al onze editors hebben met succes onze Scribbr Academy afgerond. Zo ben je ervan verzekerd dat je editor bekend is met alle eisen omtrent academisch taalgebruik.

Op basis van je vakgebied kiezen wij de meest geschikte editor voor je uit. Na afloop kun je zoveel vragen stellen als je wilt.

Foutloze en goed leesbare zinnen

Onze editors corrigeren alle taalfouten in je scriptie, van spelling, typfouten, grammaticale fouten, interpunctie en zinsopbouw tot woordkeuze!

Voorkom slordigheden en verzeker jezelf ervan dat je scriptie door de taalkeuring komt.

Scriptie na laten kijken op academisch taalgebruik

Moeite met werkwoordstijden, afkortingen, actief schrijven, wel of niet getallen uitschrijven en verboden woorden?

Je Scribbr-editor weet hier alles van af en zorgt ervoor dat jouw tekst aan alle eisen van academisch taalgebruik voldoet!

Persoonlijke feedback met nuttige suggesties

Verbeter je schrijfvaardigheid met onze feedback. Je editor geeft bovendien concrete verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kunt.

Deze suggesties helpen jou om je scriptie verder te verbeteren.

aanvullende diensten nl

Deadlines en aanvullende diensten

Wij weten dat deadlines superbelangrijk zijn. Goed nieuws: wij houden ons altijd aan de deadline. Je kunt kiezen voor een deadline van 24 uur, 72 uur of een week.

Naast het nakijken op taalfouten en spelling kun je ook kiezen voor de Structuur Check en de Rode Draad Check.

Moet je editor zich ergens speciaal op richten? Geef het aan tijdens het uploaden! Zo krijg je altijd feedback op wat voor jou belangrijk is.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat je 100% tevreden bent met je nagekeken scriptie. Is er onverhoopt toch iets mis, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Dit kan betekenen dat we je scriptie gratis nog een keertje nakijken of dat je het betaalde bedrag terugkrijgt.

Het Scribbr-team staat altijd voor je klaar!

Meer dan 25.000 studenten gingen je voor

En steeds meer studenten weten ons te vinden. Voor al die mooie reviews doen wij het!

4.9
Sharine 5 december 2021

Scribbr is een aanrader

Scribbr is een aanrader! Ze nemen de tijd om het document door te lezen en geven feedback waar je echt wat mee kan. Dank voor jullie hulp!

Lees deze review op Trustpilot
Kenner 1 december 2021

Super snel nagekeken

Super snel nagekeken. Goede service voor een mooie prijs. Bijgaande brief van editor is extra kadootje

Lees deze review op Trustpilot
Gerald van Engen 28 november 2021

Goede en waardevolle feedback op mijn…

Goede en waardevolle feedback op mijn paper. Net die handige tips om het stuk scherp te houden.

Lees deze review op Trustpilot
Maria L. A. 27 november 2021

Heel erg tevreden

Ik heb een rapport laten nakijken en ook de bronvermelding. Ik ben ontzettend blij met de service, het was erg professioneel en behulpzaam. Ik kreeg daarbij ook advies om mij verder te helpen met het schrijven. Daarnaast biedt Scribbr nog veel meer qua service aan! Ik vertrouw het team met mijn opdrachten (adviesrapporten en scriptie), en hierin niet teleurgesteld. Wat een ervaren en deskundig team!

Lees deze review op Trustpilot
JM 25 november 2021

Het is de eerste keer dat ik de Scribbr…

Het is de eerste keer dat ik de Scribbr nakijkservice gebruik. Ik heb mijn onderzoek laten controleren op taal. Ik heb nu mijn onderzoeksplan gehaald. Yay! De feedback bevatte ook nuttige tips. Job well done! Ik laat mijn onderzoeksrapport zeker op taal controleren.

Lees deze review op Trustpilot
Demi Vanrulo 22 november 2021

Super service

Super service, het stuk was nagekeken binnen de afgesproken termijn. Het heeft mij echt geholpen met name de spelfouten en het wetenschappelijk schrijven. Je hoeft de aanpassingen alleen te accepteren, dat scheelt een hoop werk.

Lees deze review op Trustpilot
Vincent 14 november 2021

Snelle service, persoonlijke feedback (ook achteraf)

Ik ben zeer tevreden met de service. In het begin twijfelde ik nog of ik zo veel wilde btalen, maar het is het waard. Zeker als je in tijdnood komt. De editor is zeer professioneel en kent de taal-/ spellings-/ grammaticaregels uit zijn hoofd. Daardoor kon ik mij focussen op de inhoud van mijn afstudeerverslag. Na het nakijken had ik nog een aantal vragen die ik via het Scribbr support team aan de editor kon stellen. Binnen een paar uur kreeg ik al reactie.

Lees deze review op Trustpilot
sigrid turfschip 9 november 2021

De nakijkservice is persoonlijk en…

De nakijkservice is persoonlijk en verdiept zich in het onderwerp van het verslag om redactioneel topprestatie te leveren aan de klant.

Lees deze review op Trustpilot
willeke de Geit 5 november 2021

Hele goede services

Hele goede services. Helpen ook nadat de opdracht al klaar was. Nemen de tijd. Geven goed advies met voorbeelden in de mail. Mij heeft het erg geholpen

Lees deze review op Trustpilot
Dion van der Klaauw 3 november 2021

Snel en professioneel

Snel en professioneel. Mijn tekst is aangepast op taal- en grammatica. Ik ben zeer tevreden over de service van Scribbr en kan het iedereen aanraden.

Lees deze review op Trustpilot
Ahmed Abanur 30 oktober 2021

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden met het werk die is geleverd door de editor. Ze heeft ook rekening gehouden met specifieke wensen van mij en de communicatie was top. Dus aan te raden.

Lees deze review op Trustpilot
Martijn 22 oktober 2021

Waanzinnig

Ik heb de full-package genomen (taal, structuur en rode draad). Tja, dat kost een paar centen. Daarbij moet ik wel toegeven dat ik de opleiding naast mijn werk doe en het daarom kan betalen. Je krijgt er echt wat voor terug en het bespaart een heleboel tijd. Er zijn veel taal fouten uit gehaald en ik heb veel nuttige tips gekregen waar ik ook weer van heb geleerd. De scriptie oogt nu veel professioneler. Uiteraard moet ik nog wachten op de reactie van mijn begeleider, maar vooralsnog ziet het er goed uit. Hartelijk Dank.

Lees deze review op Trustpilot
Piet 20 oktober 2021

Het werkt echt goed

Het werkt echt goed, als je iets vaak fout doet geven ze tips hoe je het goed moet doen en als iets niet duidelijk is staan in de notities correcte opties

Lees deze review op Trustpilot
Ipek Caglar 14 oktober 2021

Mede dankzij Scribbr heb ik een 'go'…

Mede dankzij Scribbr heb ik een 'go' gekregen voor mijn Plan van aanpak. Dit betekent dat ik verder kan met het schrijven van mijn scriptie. Ik heb zeer waardevolle feedback gekregen! Ik raad deze fantastische platform iedereen aan!

Lees deze review op Trustpilot
J.m 14 oktober 2021

Ik ben heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen. Mijn scriptie is goed nagekeken en ik heb tips meegekregen.

Lees deze review op Trustpilot
Anoniem 6 oktober 2021

Moeite en geld waard!

Ik heb mijn eind opdrachten van het hbo ingestuurd om na te laten kijken op taal, structuur en rode draad. Ik was 2 keer gezakt en zag door de bomen het bos niet meer. Ik zat op het randje van opgeven tot een vriendin van mij zei stuur het op en laat er naar kijken door iemand anders. Dit gedaan en ik ben degene zo dankbaar voor wat ik terug heb gekregen. De feedback en veranderingen waren zo duidelijk. Ik weet nu zeker dat ik hem ga halen. Als je het even niet meer ziet zitten of het lukt niet om structuur of rode draad in te brengen. Stuur het op betaal ervoor. Je haalt er zoveel uit! Is echt de moeite en het geld waard!

Lees deze review op Trustpilot
Mirjam 5 oktober 2021

Erg tevreden over de nakijkservice

Erg tevreden over de nakijkservice voor Engelse taal. Mijn artikel is hierdoor erg verbeterd.

Lees deze review op Trustpilot
Anne roerdink 29 september 2021

Feedback gekregen waar je iets mee kan.

Feedback gekregen waar je iets mee kan.

Lees deze review op Trustpilot
Laura dijkzeul 22 september 2021

Na de eerste keer controle kwamen er…

Na de eerste keer controle kwamen er toch nog wat spellingsfouten uit, maar ben keurig geholpen n.a.v. mijn feedback en de 2e keer heb ik zeker iets aan de spellingscontrole gehad!

Lees deze review op Trustpilot
Jordy 8 september 2021

Mijn scriptie is erg goed nagekeken…

Mijn scriptie is erg goed nagekeken waardoor deze stukke beter is geworden. Ik ben zeer tevreden

Lees deze review op Trustpilot

Vanaf € 0,01 per woord

Bereken de prijs

Meer dan alleen je scriptie nakijken op taal

Structuur Check

Je editor checkt of alle onderdelen in je scriptie aanwezig zijn en op de juiste plek staan. Je krijgt een handig Structuurrapport met concrete tips.

Ook krijg je feedback op de indeling en lengte van paragrafen, kopjes en titels en de nummering van tabellen en figuren.

Ontdek de Structuur Check »

Rode Draad Check

De editor helpt jou een duidelijk verhaal te schrijven. We kijken of je scriptie logisch en duidelijk is. Spreek je jezelf niet tegen? Zijn je argumenten logisch opgebouwd? Je editor geeft je concrete feedback in je document en met 2 checklists.

Ontdek de Rode Draad Check »

Lay-out en bronvermelding

We voegen een automatische inhoudsopgave, lijst van figuren en tabellen en paginanummering toe. Daarnaast checken we de algehele lay-out.

Moeite met bronvermelding? Onze bronvermeldingexperts checken je bronvermelding zowel in de literatuurlijst als in de tekst.

Wat maakt Scribbr zo goed?

Bereikbaar en betrouwbaar

We zijn altijd bereikbaar en je weet altijd met wie je contact hebt.

Al 25.000+ scripties nagekeken

Hierdoor weten we precies waar jouw begeleiders op letten en waar een scriptie aan moet voldoen.

Aangeraden door docenten

Door onze manier van nakijken en de focus op academisch schrijven wordt Scribbr regelmatig door docenten aangeraden.

100% tevredenheidsgarantie

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze nakijkservice. Als je onverhoopt toch niet 100% tevreden bent, dan kijken wij je document gratis opnieuw na of je krijgt je geld terug.

Altijd native speakers

Wij vinden dat je Engelse scripties enkel door native speakers moet laten nakijken. Bij ons werken Britse, Amerikaanse, Canadese en Australische editors.

Autoriteit op het gebied van academisch schrijven

Of het nu de ik-vorm, de werkwoordstijden of actief schrijven betreft; wij weten hoe het moet en onze richtlijnen zijn toonaangevend in de academische wereld.

Deadlines zijn heilig

Je deadline is bij ons altijd gegarandeerd. Zodra je editor klaar is, ontvang je een sms en kun je direct je tekst verbeteren.

Leren van je fouten

Editors controleren niet alleen op taalfouten en spelling, maar geven ook opbouwende feedback om je te helpen een betere schrijver te worden. Superhandig bij de start van je carrière.

Scribbr Academy-editors

Wij werken alleen samen met editors met een universitair diploma die onze eigen Scribbr Academy hebben voltooid. Zo ben je verzekerd van een editor met ruime kennis en ervaring die werk van hoge kwaliteit levert.

Twee paar ogen

Het nakijkwerk wordt regelmatig door ons kwaliteitsmanagement extra gecontroleerd. Hiermee garanderen wij 100% kwaliteit.

Onbeperkt vragen stellen over het nakijkwerk

Je editor staat na afloop voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Klaar voor een perfecte scriptie?

Upload je document Bereken de prijs

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 24 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen drie verschillende deadlines:

  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wij controleren geen commerciële teksten zoals boeken of webpagina’s.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 30.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,01 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.