Laat je scriptie nakijken door scriptie-experts

Een ervaren Scribbr-editor kijkt je scriptie na op taal, spelling, rode draad of structuur. Al onze editors hebben met succes onze Scribbr Academy afgerond. Zo ben je ervan verzekerd dat je editor bekend is met alle eisen omtrent academisch taalgebruik.

Op basis van je vakgebied kiezen wij de meest geschikte editor voor je uit. Na afloop kun je zoveel vragen stellen als je wilt.

Foutloze en goed leesbare zinnen

Onze editors corrigeren alle taalfouten in je scriptie, van spelling, typfouten, grammaticale fouten, interpunctie en zinsopbouw tot woordkeuze!

Voorkom slordigheden en verzeker jezelf ervan dat je scriptie door de taalkeuring komt.

Scriptie na laten kijken op academisch taalgebruik

Moeite met werkwoordstijden, afkortingen, actief schrijven, wel of niet getallen uitschrijven en verboden woorden?

Je Scribbr-editor weet hier alles van af en zorgt ervoor dat jouw tekst aan alle eisen van academisch taalgebruik voldoet!

Persoonlijke feedback met nuttige suggesties

Verbeter je schrijfvaardigheid met onze feedback. Je editor geeft bovendien concrete verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kunt.

Deze suggesties helpen jou om je scriptie verder te verbeteren.

Deadlines en aanvullende diensten

Wij weten dat deadlines superbelangrijk zijn. Goed nieuws: wij houden ons altijd aan de deadline. Je kunt kiezen voor een deadline van 24 uur, 72 uur of een week.

Naast het nakijken op taalfouten en spelling kun je ook kiezen voor de Structuur Check en de Rode Draad Check.

Moet je editor zich ergens speciaal op richten? Geef het aan tijdens het uploaden! Zo krijg je altijd feedback op wat voor jou belangrijk is.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat je 100% tevreden bent met je nagekeken scriptie. Is er onverhoopt toch iets mis, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Dit kan betekenen dat we je scriptie gratis nog een keertje nakijken of dat je het betaalde bedrag terugkrijgt.

Het Scribbr-team staat altijd voor je klaar!

Meer dan 25.000 studenten gingen je voor

En steeds meer studenten weten ons te vinden. Voor al die mooie reviews doen wij het!

4.9
Corné 24 februari 2021

100% je geld waard

Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van de nakijkservice van Scribber! 100% aan te raden.

Lees deze review op TrustPilot
Kelly 19 februari 2021

Feedback op maat.

Ik gebruik scribbr regelmatig. Het is ietwat prijzig, maar tot nu toe ben ik altijd blij dat ik van scribbr gebruik heb gemaakt. Je krijgt feedback over hetgeen waar jij feedback over wilt.

Lees deze review op TrustPilot
Lily 18 februari 2021

Handige tool

De nakijkservice is een handige tool. Ik heb het als zeer behulpzaam ervaren, omdat de suggesties en adviezen van de editor helder waren. Mijn scriptie was in drie dagen tijd nagekeken op taal. De hulp van de editor heeft ervoor gezorgd dat ik mijn scriptie naar een hoger niveau kon tillen. Thanks Scribbr!

Lees deze review op TrustPilot
Jason 17 februari 2021

Super tevreden.

Tijdens de premaster moest ik een drietal papers schrijven voor een bepaald vak. De betreffende docent had al aangegeven streng te zullen zijn mbt schrijf- en taalfouten. Ik dacht altijd dat mijn Nederlands wel ok was, maar bleek achteraf toch best wel tegen te vallen. Had namelijk voor het eerste paper een magere 6 gekregen en voor het 2 paper een onvoldoende. Beide vanwege te veel taalfouten. Omdat ik met het laatste paper geen risico's wilde nemen, heb ik gebruik gemaakt van de nakijkservice van Scribbr. Het resultaat is dat het ingeleverde 3e paper werkelijk foutloos was en ik daar een 9.3 voor had gekregen. Ik had toen al besloten om mijn scriptie tzt ook door Scribbr na te laten kijken. Mijn scriptie is nagekeken door Irene. Zij heeft het super goed gedaan en ruim binnen de tijd. Hoewel ik zelf de scriptie al een aantal keren kritisch had doorgelezen, had zij toch een heleboel fouten eruit gehaald. Daarnaast heeft ze ook zinnen herschreven om de leesbaarheid te verbeteren en het wetenschappelijke niveau van het geheel te verhogen. Ook gaf ze goede verbetersuggesties voor zinnen die niet perse fout waren, maar wellicht beter of anders geformuleerd kunnen worden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, waarvoor ik ook een goed cijfer heb gekregen. De prijs die je betaalt voor de nakijkservice lijkt in eerste instantie wellicht hoog, maar als je ziet hoeveel werk erin is gestoken wanneer je het resultaat terugkrijgt, dan is het een schijntje.

Lees deze review op TrustPilot
Tjalling de Vries 10 februari 2021

Weer heeft de corrector van Scribbr…

Weer heeft de corrector van Scribbr mijn manuscript gecontroleerd en weer hielp het om het te publiceren. Geweldig werk.

Lees deze review op TrustPilot
Karin 6 februari 2021

Mijn masterthese heeft veel aan kwaliteit gewonnen!

Mijn masterthese is beter leesbaar en duidelijker geworden door de nakijkservice. Bovenal zijn er een tiental spellingsfouten uitgehaald die ik zelf niet (meer) zag. Dit tezamen geeft de these meer klasse en kwaliteit. Dankjewel scribbre medewerkers!

Lees deze review op TrustPilot
ter Horst 2 februari 2021

Leerzaam!

Top! Super fijne feedback waar je ook echt wat van leert☺️

Lees deze review op TrustPilot
Yanick 2 februari 2021

Geweldige nakijkservice

Geweldige nakijkservice Ik heb gebruikgemaakt van de nakijkservice ten behoeve van mijn masterscriptie. Het is geweldig nagekeken, elke punt en komma zijn beoordeeld en correctievoorstellen zijn gemaakt. In 1 woord geweldig.

Lees deze review op TrustPilot
Frank Damen 31 januari 2021

Mijn literatuuronderzoek is door een…

Mijn literatuuronderzoek is door een van de medewerkers van Scribbr tekstueel en op opmaak beoordeeld. Dit gebeurde goed en snel en ruim binnen de afgesproken tijd. In een persoonlijk rapport werden aandachtspunten en wijzigingen toegelicht. Ik ben tevreden!!

Lees deze review op TrustPilot
Thomas 30 januari 2021

Uitstekende editing van mijn…

Uitstekende editing van mijn proefschrift, en binnen een week terug. Goede tips ook. Complimenten aan Neshika voor het editen en Lucy voor de begeleiding!

Lees deze review op TrustPilot
Anoniem 26 januari 2021

Toppers

Maaike heeft mijn scriptie nagekeken en ik heb heel veel aan haar feedback gehad. Niet alleen heeft ze feedback gegeven, maar ook tips en zelfs het een en ander voor mij aangepast zodat ik kon zien wat en waarom ik het e.e.a. het beste kon veranderen. Ik raad Scribbr aan iedereen aan! Eerlijk, behulpzaam en snel.

Lees deze review op TrustPilot
Sil.B 24 januari 2021

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Heb m’n scriptie opgestuurd en kreeg em binnen 3 dagen weer terug. Naast dat het snel ging, is er goede feedback gegeven. Het was vooral super opbouwend en ze hebben tips gegeven over waar ik over kan schrijven, niet hoe ik kan schrijven. Dat maakte het makkelijk voor mij om te veranderen. Heb de feedback verwerkt en vandaag opnieuw mn scriptie naar mn begeleider gestuurd.

Lees deze review op TrustPilot
Anoniem 24 januari 2021

Super handige service

Super handige service. Bruikbare tips en je verslag ziet er een stuk beter uit.

Lees deze review op TrustPilot
Marlon Dijkstra 21 januari 2021

Het gaf mezelf rust…

Het gaf mezelf rust om mijn opdracht voor de VS opleiding te laten nakijken op taal en de literatuurlijst volgens de Vancouver richtlijnen. De gegeven feedback was duidelijk, opbouwend en persoonlijk. Ik kreeg mijn document ook snel nagekeken weer terug en ik heb er een mooi cijfer op gehaald. Bedankt! En voor mijn afstudeeropdracht van de mANP ga ik zeker weer gebruik van jullie maken.

Lees deze review op TrustPilot
Iris 18 januari 2021

Goede services en feedback. Jullie hebben me echt geholpen!.

Goede services en feedback

Lees deze review op TrustPilot
Mevrouw Poland 18 januari 2021

Aanrader

Ik heb gebruik gemaakt van de nakijk service op rode draad, taalgebruik, APA en de plagiaat check met een positief resultaat! Deze ondersteuning helpt absoluut naar een beter eindresultaat van de opdracht. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Lees deze review op TrustPilot
Mars 18 januari 2021

Snel en duidelijk

Snel, accuraat en goed onderbouwd. Erg tevreden!

Lees deze review op TrustPilot
Hd 18 januari 2021

Aanrader

Enorm blij met alle feedback die ik heb gekregen! Alles aangepast en gelezen en mijn scriptie is beoordeeld met een mooi cijfer. Bedankt voor alles!

Lees deze review op TrustPilot
M. Willemsen 18 januari 2021

Scribbr maakt beloftes waar

Scribbr maakt beloftes waar - prijs kwaliteit verhouding helemaal in balans.

Lees deze review op TrustPilot
Judith 18 januari 2021

Taal, structuur en rode draad

Alleen al om te leren wat je taalkundig beter kan schrijven, maakte het waard om gebruik te maken van de service. De rode draad en structuur zorgde voor de verdieping die ik nog wilde bereiken. Top, een aanrader om te laten doen!

Lees deze review op TrustPilot

Vanaf € 0,01 per woord

Bereken de prijs

Meer dan alleen je scriptie nakijken op taal

Structuur Check

Je editor checkt of alle onderdelen in je scriptie aanwezig zijn en op de juiste plek staan. Je krijgt een handig Structuurrapport met concrete tips.

Ook krijg je feedback op de indeling en lengte van paragrafen, kopjes en titels en de nummering van tabellen en figuren.

Ontdek de Structuur Check »

Rode Draad Check

De editor helpt jou een duidelijk verhaal te schrijven. We kijken of je scriptie logisch en duidelijk is. Spreek je jezelf niet tegen? Zijn je argumenten logisch opgebouwd? Je editor geeft je concrete feedback in je document en met 2 checklists.

Ontdek de Rode Draad Check »

Lay-out en bronvermelding

We voegen een automatische inhoudsopgave, lijst van figuren en tabellen en paginanummering toe. Daarnaast checken we de algehele lay-out.

Moeite met bronvermelding? Onze bronvermeldingexperts checken je bronvermelding zowel in de literatuurlijst als in de tekst.

Wat maakt Scribbr zo goed?

Bereikbaar en betrouwbaar

We zijn altijd bereikbaar en je weet altijd met wie je contact hebt.

Al 25.000+ scripties nagekeken

Hierdoor weten we precies waar jouw begeleiders op letten en waar een scriptie aan moet voldoen.

Aangeraden door docenten

Door onze manier van nakijken en de focus op academisch schrijven wordt Scribbr regelmatig door docenten aangeraden.

100% tevredenheidsgarantie

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze nakijkservice. Als je onverhoopt toch niet 100% tevreden bent, dan kijken wij je document gratis opnieuw na of je krijgt je geld terug.

Altijd native speakers

Wij vinden dat je Engelse scripties enkel door native speakers moet laten nakijken. Bij ons werken Britse, Amerikaanse, Canadese en Australische editors.

Autoriteit op het gebied van academisch schrijven

Of het nu de ik-vorm, de werkwoordstijden of actief schrijven betreft; wij weten hoe het moet en onze richtlijnen zijn toonaangevend in de academische wereld.

Deadlines zijn heilig

Je deadline is bij ons altijd gegarandeerd. Zodra je editor klaar is, ontvang je een sms en kun je direct je tekst verbeteren.

Leren van je fouten

Editors controleren niet alleen op taalfouten en spelling, maar geven ook opbouwende feedback om je te helpen een betere schrijver te worden. Superhandig bij de start van je carrière.

Scribbr Academy-editors

Wij werken alleen samen met editors met een universitair diploma die onze eigen Scribbr Academy hebben voltooid. Zo ben je verzekerd van een editor met ruime kennis en ervaring die werk van hoge kwaliteit levert.

Twee paar ogen

Het nakijkwerk wordt regelmatig door ons kwaliteitsmanagement extra gecontroleerd. Hiermee garanderen wij 100% kwaliteit.

Onbeperkt vragen stellen over het nakijkwerk

Je editor staat na afloop voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Klaar voor een perfecte scriptie?

Upload je document Bereken de prijs

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 24 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen drie verschillende deadlines:

  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wij controleren geen commerciële teksten zoals boeken of webpagina’s.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 30.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,01 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.