Je scriptie moet in één keer goed geschreven en nagekeken worden. Daarom staat de kwaliteit van het nakijkwerk bij Scribbr voorop!

Wij vragen iedereen die zijn scriptie heeft laten nakijken om een review te schrijven. Reviews worden bijgehouden door het onafhankelijke platform TrustPilot. Lees de ervaringen van studenten die je voorgingen.

Heb je een minder positieve ervaring gehad? Laat het ons dan weten, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Wat maakt Scribbr zo goed?

Scribbr Academy-editors

Editors zijn hebben een strenge selectie doorstaan, zijn opgeleid in de Scribbr Academy en hebben allemaal een universitair diploma. Zo weet jij zeker dat je je scriptie foutloos terugkrijgt!

Scribbr-Verbetermodel

Naast het corrigeren van spelfouten geven we ook feedback op academisch taalgebruik, interpunctie, zinsbouw en meer! Bekijk het Scribbr-Verbetermodel.

Autoriteit op het gebied van academisch schrijven

Scribbr heeft honderden handige artikelen geschreven. Deze kennis gebruiken we bij het nakijken van elke scriptie. Dat maakt ons dé autoriteit op het gebied van academisch schrijven!

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze nakijkservice. Mocht je toch niet 100% tevreden zijn, dan kijken we je document opnieuw na of je krijgt je geld terug.

Goedgekeurd door docenten

Onze richtlijnen komen overeen met die van docenten. We kijken alleen na op taal en structuur, niet op inhoudelijk niveau. Je weet dus zeker dat je geen fraude pleegt.

Deadlines zijn heilig

Of je nu voor de deadline van 24 uur, 3 of 7 dagen kiest, wij houden ons aan de deadline. Zo kun jij op tijd je scriptie inleveren zonder stress.

Onbeperkt vragen stellen

Voor, tijdens en na de check staan ons team en de editor voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Wel zo fijn!

Klaar voor een perfecte scriptie?

Hoe werkt het? Prijs berekenen

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 24 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen drie verschillende deadlines:

  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wij controleren geen commerciële teksten zoals boeken of webpagina’s.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 30.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,01 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.