Je scriptie moet in één keer goed geschreven en nagekeken worden. Daarom staat de kwaliteit van het nakijkwerk bij Scribbr voorop!

Wij vragen iedereen die zijn scriptie heeft laten nakijken om een review te schrijven. Reviews worden bijgehouden door het onafhankelijke platform TrustPilot. Lees de ervaringen van studenten die je voorgingen.

Heb je een minder positieve ervaring gehad? Laat het ons dan weten, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Succesverhalen van trotse afstudeerders

We interviewden studenten die met hulp van Scribbr zijn afgestudeerd.
Lees hier wat ze ons vertelden!

Niels Cheryl Johan Gersom Li-sanne

Niels ID

"Het was het helemaal waard"

“Hey, ik ben Niels. Na het afronden van mijn hbo wil ik graag door naar de universiteit. Mijn afstuderen verliep soepel, maar ik wilde graag een extra stukje zekerheid. Door de prijs heb ik nog wel getwijfeld, maar het was het helemaal waard, ook de Structuur en Rode Draad Check. Daardoor heb ik nog enorm veel kunnen verbeteren aan mijn scriptie.

De editor heeft goed rekening gehouden met mijn specifieke vragen en naast verbeteringen ook positieve feedback gegeven, wat erg motiverend werkt. Ook was de feedback veel persoonlijker en betrokkener dan ik had verwacht, dat gaf me veel vertrouwen. Door de verbeteringen en commentaren heb ik vooral geleerd om academisch en bondig te schrijven en mijn fouten op dat gebied beter te herkennen.

Ik zou iedereen aanraden om Scribbr te gebruiken, je leert er veel van en het geeft je tekst echt een boost. Ik laat mijn scriptie op de universiteit zeker weer nakijken!

Cheryl ID

"Je leert echt van je fouten"

“Hoi, ik ben Cheryl. Mijn afstuderen verliep eigenlijk heel soepel, maar ik wilde m’n scriptie toch graag nog na laten kijken. Het is fijn als iemand die de context niet kent het nog goed nakijkt. Ik twijfelde in eerste instantie wel, het is best veel geld en een studiegenoot had eerder een slechte ervaring met een nakijkdienst gehad. Ik had Scribbr al vaker gebruikt, ook voor mijn APA, dus daarom voelde het al vertrouwd.

Uiteindelijk ben ik super blij dat ik het gedaan heb, ik heb het ook meteen aan mijn studiegenoten aangeraden. Al mijn fouten zijn verbeterd, ook dingen die niet perse fout zijn, maar die de tekst toch veel beter leesbaar maken. Door de opmerkingen leer je ook echt van je fouten, ik maak nu bijvoorbeeld al veel beter gebruik van verbindingswoorden. Ik ben zelfs behulp van de feedback op mijn scriptie ook andere verslagen aan het verbeteren!

Ik raad iedereen aan om de nakijkdienst te gebruiken, want het is simpelweg zonde om het niet te doen. Bedankt Scribbr!”

Jouw scriptie ook een succesverhaal maken?

Bekijk hoe het werkt Bereken je prijs
Johan ID card

"Scribbr was onderdeel van mijn team"

Hallo, ik ben Johan, na zes jaar hard werken doctor in de sociale wetenschappen. Op advies van een van mijn correctoren heb ik Scribbr ingeschakeld om mijn proefschrift te verbeteren en inmiddels ben ik van mening dat iedereen dat zou moeten doen.

Mijn Engels is goed, maar op het niveau van een native speaker kom je simpelweg niet. Ik heb mijn proefschrift met de feedback enorm kunnen verbeteren en er ondertussen veel van geleerd. Ik heb alle aantekeningen ook bewaard, om op een later moment nog verder te bestuderen en meer van te leren.

Omdat ik mijn proefschrift van 250 pagina’s liet nakijken was het een flinke investering, maar het is ontzettend indrukwekkend wat je ervoor terugkrijgt. Als je bedenkt hoeveel energie een editor hierin steekt is het eigenlijk helemaal niet zo duur. Bovendien stond de klantenservice altijd voor me klaar. Ik had echt het gevoel dat Scribbr deel van mijn team was.

Gersom ID

"Ik ben fan!"

“Hey, ik ben Gersom. Ik vond het scriptie schrijven helemaal niks, maar helaas hoort het erbij. Ik ben best goed in Engels, maar schrijven vind ik moeilijk, vooral in academische stijl. Van mijn begeleider kreeg ik te horen dat hij mijn scriptie lastig te begrijpen vond en ik het misschien wel niet zou halen, daarom heb ik Scribbr ingeschakeld.

Ik koos voor de 24-uursdienst, waardoor het best veel geld kostte, maar het was het helemaal waard. Ik ben enorm onder de indruk van de uitgebreide en betrokken feedback, ook nog in zo’n korte tijd. Het is niet alleen een taalcheck, maar je krijgt bijvoorbeeld ook suggesties over beter formuleren en ontbrekende informatie. Waar nodig krijg je ook uitleg bij verbeteringen. Daardoor heb ik mijn scriptie flink kunnen verbeteren.

Als ik nog een scriptie moet schrijven ga ik Scribbr zeker weer gebruiken, ik ben fan!

Li-sanne ID

"Beter dan ik had verwacht"

“Hoi, ik ben Li-sanne. Scribbr heeft mijn afstuderen echt een stuk makkelijker gemaakt. Op de eerste versie van mijn scriptie kreeg ik behoorlijk wat feedback, met name op het gebied van structuur. Scribbr heeft daarbij onder andere met de checklists enorm geholpen.

Het proces verliep soepel en de klantenservice reageerde altijd super snel. Je kan echt zien dat de editor enorm veel tijd en moeite in mijn tekst gestoken heeft. Bovendien is de feedback echt opbouwend en worden de wijzigingen toegelicht, waardoor je er veel van leert, bijvoorbeeld over ‘verboden woorden’. Het resultaat was echt beter dan ik had verwacht.

Ik zou echt iedereen aanraden om dit te doen, want zeker met de deadline van 7 dagen valt de prijs enorm mee.”

Wat maakt Scribbr zo goed?

Scribbr Academy-editors

Editors zijn hebben een strenge selectie doorstaan, zijn opgeleid in de Scribbr Academy en hebben allemaal een universitair diploma. Zo weet jij zeker dat je je scriptie foutloos terugkrijgt!

Scribbr-Verbetermodel

Naast het corrigeren van spelfouten geven we ook feedback op academisch taalgebruik, interpunctie, zinsbouw en meer! Bekijk het Scribbr-Verbetermodel.

Autoriteit op het gebied van academisch schrijven

Scribbr heeft honderden handige artikelen geschreven. Deze kennis gebruiken we bij het nakijken van elke scriptie. Dat maakt ons dé autoriteit op het gebied van academisch schrijven!

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze nakijkservice. Mocht je toch niet 100% tevreden zijn, dan kijken we je document opnieuw na of je krijgt je geld terug.

Goedgekeurd door docenten

Onze richtlijnen komen overeen met die van docenten. We kijken alleen na op taal en structuur, niet op inhoudelijk niveau. Je weet dus zeker dat je geen fraude pleegt.

Deadlines zijn heilig

Of je nu voor de deadline van 12 uur, 24 uur, 3 of 7 dagen kiest, wij houden ons aan de deadline. Zo kun jij op tijd je scriptie inleveren zonder stress.

Onbeperkt vragen stellen

Voor, tijdens en na de check staan ons team en de editor voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Wel zo fijn!

Klaar voor een perfecte scriptie?

Hoe werkt het? Prijs berekenen

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wil je een zakelijke tekst laten nakijken? Neem dan contact met ons op.

Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 12 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen vier verschillende deadlines:

  • 12 uur
  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,011 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 20.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Hoe kan ik contact opnemen met Scribbr?

We staan dagelijks klaar om jou te helpen via de chat, Whatsapp, email en de telefoon tussen 09.00 en 23.00 uur (CET).