Stappenplan aanmeldprocedure

1. De Scribbr-taalquiz

Start de uitdaging met onze taalquiz. Jouw score geeft ons aan of jij de skills in huis hebt om alle fouten te spotten!

 

2. De Scribbr-proefopdracht

Taalkennis is één ding, maar lukt het je om een opdracht na te kijken in Scribbr-stijl? Probeer alle fouten te spotten én te verbeteren!

 

In deze volgende stap vragen we je een pagina te redigeren, feedback te geven op structuur en een verbetervoorstel te schrijven.

 

Hierna ontvang je hierover feedback om je verder te helpen en kunnen we je hopelijk toevoegen aan ons systeem :).

3. De Scribbr Academy

Gefeliciteerd! Je bent nu toegelaten tot de Scribbr Academy.

We voegen je toe aan ons systeem en je krijgt toegang tot het exclusieve informatiepakket. In dit pakket staan alle ins en outs over het werk als Scribbr-editor. Zo geven we je veel tips en tricks om jou te helpen zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

 

Je ontvangt nu een proeforder met een deadline van 3 dagen. Mocht je tijdens het nakijken hiervan vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken in de chat of per mail. We helpen je graag!

 

Zodra je klaar bent met de order bekijken we je werk en ontvang je nuttige feedback. Hierna… op naar de Scribbr-proefperiode!

 
 

4. De Scribbr-proefperiode

Tijd voor echte orders! We sturen je kleine 7-dagenorders, waarvan we de deadline met 4 dagen vervroegen. Elke volbrachte order wordt voor oplevering eerst even doorgenomen door een ervaren Scribbr-editor.

 

Jij ontvangt natuurlijk ook hierover feedback. Mocht je hierover willen sparren, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

 

We sturen je drie orders in de proefperiode, die je hopelijk allemaal even interessant vindt om te lezen!

5. Het Scribbr-editorsteam

Geslaagd! Met trots kunnen wij meedelen dat je nu officieel deel uitmaakt van het Scribbr-editorsteam. Welkom :)!

 

Je kunt nu naar hartenlust scripties nakijken en ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief met interessante weetjes. 

 

Als je vragen hebt, dan kun je altijd bij ons terecht. Het Scribbr-team staat voor je klaar!

 
 

6. Voordelen voor Scribbr-editors

Als lid van het Scribbr-editorteam maak je deel uit van een select groepje editors die allemaal hun liefde voor taal inzetten om studenten te helpen afstuderen. 

 

Scribbr-editors  geven elkaar inhoudelijke feedback om elkaar te verbeteren en ook te helpen efficiënter te werk te gaan.

 

Dit is niet alleen erg handig wanneer je een scriptie moet nakijken, maar komt ook goed van pas bij je werkzaamheden voor andere opdrachtgevers.