Gekwalificeerde experts

Al onze experts zijn ervaren en uitvoerig getraind.

Snelle antwoorden

Verhoog je productiviteit door snel antwoord te krijgen op je vragen.

100%-tevredenheid

Krijg hulp tot je het begrijpt en helemaal tevreden bent.

Stel vragen over ieder onderwerp

Onze experts hebben kennis over ieder onderwerp dat te maken heeft met academisch schrijven en onderzoek doen. Geen vraag is te gek, we kijken samen naar de inhoud en zorgen ervoor dat je een optimaal eindresultaat neerzet.

📘 APA     📚 Bronvermelding      🔬 Methodologie      📊 Statistiek      🧪 Onderzoeksopzet      📄 Structuur      📈 Plagiaat      🖋 Academisch schrijven      🎨 Lay-out & opmaak      🇬🇧 Academisch Engels      🧐 Onderzoeksbias      😁 En meer!    

Ontdek hoe onze experts jou kunnen helpen

“Ik vind het ingewikkeld om een concreet onderzoeksplan op te stellen dat past bij mijn onderwerp. Het is fijn om altijd iemand klaar te hebben staan die me hierin kan begeleiden.” — Julie, MSc Psychologie

Opstellen-van-een-onderzoeksplan

Hoe het werkt

Stel-een-vraag

1. Stel een vraag wanneer je maar wil

Vul je vraag in, selecteer het onderwerp waar je hulp bij kan gebruiken en geef onze experts de benodigde informatie. Wat de vraag ook is, er staat altijd een expert klaar die je kan helpen.

2. Kom in contact met de beste expert voor jouw vraag

We gaan direct op zoek naar een expert die gespecialiseerd is in jouw onderwerp. Onze community bestaat uit getrainde docenten en specialisten die veel ervaring hebben met academisch onderzoek.

Hoe-het-werkt-Duidelijke-uitleg

3. Ontvang uitleg waarin we je stap voor stap verder helpen

Krijg binnen een uur uitgebreid antwoord op je vraag. Je blijft in contact met de expert totdat je 100% tevreden bent en alle informatie hebt om verder te kunnen met je opdracht. Samen helpen we je er doorheen.

Persoonlijke hulp bij iedere opdracht, altijd

Gerichte hulp tijdens het schrijven van je scriptie: van introductie tot conclusie

Er staat altijd een gekwalificeerde expert klaar die je voorziet van advies en suggesties die helpen bij het scriptieproces.

Krijg hulp bij je scriptie

01-Hulp-Scripties

Ontdek hoe andere studenten onze service beoordelen

Al onze 2.147 beoordelingen zijn geverifieerd en verzameld op het onafhankelijke beoordelingsplatform Trustpilot.

4.8
Liesvh 13 september 2022

Heel erg blij met de service

Heel erg blij met de service. Er werd tijdens het proces altijd goed gecommuniceerd, zelf nog achteraf toen ik vragen had over de verbetering. Daarnaast heeft men rekening gehouden met al mijn vragen/wensen die ik vooraf had aangegeven. De verbetering opzich was ook top. Ik heb alles gevraagd buiten de bronnen en vooral de structuur en rode draad check waren voor mij van grote meerwaarde. Raad dit 100% aan en ben van plan dit opnieuw te doen voor de masterproef.

Lees deze review op Trustpilot
S. Veldman 29 augustus 2022

Dik tevreden!

Super snel! Heel aardig en behulpzaam. Ik heb er veel aan gehad!

Lees deze review op Trustpilot
Saar 25 augustus 2022

Fijne beoordelaars en prettige tips en feedback

Hele fijne beoordelaars, prettige en handige feedback en tips ontvangen!

Lees deze review op Trustpilot
Seb 19 augustus 2022

Goede service en behulpzame tips

Goede service en behulpzame tips

Lees deze review op Trustpilot
Joe Vrolijk 12 augustus 2022

Top service! Aanrader!

Goed nagekeken. Erg veel aan gehad. Naast de taalfoutjes ook erg veel gehad aan alternatieve suggesties en tips. Ook fijn dat de editors direct alles aanpassen, hierdoor hoef je de wijzigingen alleen te accepteren.

Lees deze review op Trustpilot
Elvera van der Putten 5 augustus 2022

Zeer fijne hulp bij het schrijven van…

Zeer fijne hulp bij het schrijven van het afstudeer artikel!! Net de ondersteuning dat de puntjes op de I zet!!

Lees deze review op Trustpilot
JM 2 augustus 2022

Scriptie

Ik heb mijn scriptie, reflectieverslag en beroepsproduct laten controleren op taal. Ik vind het geweldig hoe editors feedback geven. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn scriptie. Mijn scriptie was erg groot. Als gevolg hiervan is het door verschillende editors beoordeeld, zodat ik het op tijd terug kan krijgen. Ik ben nu afgestudeerd.

Lees deze review op Trustpilot
Risco van Vliet 1 augustus 2022

perfect

fijne hulp. De reviewer heeft mijn artikel beoordeeld en goed advies gegeven over de zinsopbouw en grammatica. Perfect, netjes, respectvol en binnen enkele dagen. Heel blij mee

Lees deze review op Trustpilot
Tara 23 juli 2022

Goede feedback en service!

Structuur- en rode draad check zijn prima verlopen. Apa/bronvermelding zaten ondanks dat ik format voor de bronvermelding (APA7) had aangevinkt toch kleine foutjes in. Dubbelcheck is altijd goed. Mede dankzij scribbr heb ik echter alle ingeleverde verslagen met een voldoende af kunnen ronden en mijn opleiding behaald! Dus zeker zeer tevreden.

Lees deze review op Trustpilot
Mika Mikka 19 juli 2022

Eén woord: GEWELDIG!!

Ik laat hier altijd mijn papers/ verslagen voor de zekerheid nakijken/ op plagiaat checken en ik ben onwijs tevreden. Laatst was er een storing waardoor de check iets langer duurde, Noa was zo aardig om gelijk een terugbetaling in orde te maken. Andere keer werkte de link niet en Luuk loste dat binnen no-time op. Echt TOP.

Lees deze review op Trustpilot
Jasper Claassen 13 juli 2022

hele goeie beoordelaar

hele goeie beoordelaar, heeft alle fouten eruit gehaald en ook nog tips gegeven hoe ik de tekst meer vorm kon geven

Lees deze review op Trustpilot
AV 12 juli 2022

super goede tips en feedback gekregen

super goede tips en feedback gekregen. Net dat stukje extra wat ik nodig had. Aanrader

Lees deze review op Trustpilot
David P Minguel 12 juli 2022

Sorry voor mijn late reactie.

Sorry voor mijn late reactie. Heel erg bedankt voor het nakijken! Verwacht me terug omdat ik nog een keer bij u zal aankloppen. Ik ben heel tevreden. Nog bedankt voor de tips.

Lees deze review op Trustpilot
S. Wazi 4 juli 2022

Top service

Zoals altijd top kwaliteit en top support van Scribbr. Tot nu toe geen bedrijf tegengekomen die klantenservice beter begrijpt dan Scribbr. Alle ondernemingen in Nederland moeten Scribbr gebruiken als een voorbeeld van hoe het wel moet.

Lees deze review op Trustpilot
Maaike 28 juni 2022

Het nakijken op taalfouten

Het nakijken op taalfouten, rode draad en structuur was geweldig. Dat is echt een aanrader.

Lees deze review op Trustpilot
Elise 27 juni 2022

Uitgebreide en zorgvuldige feedback.

Uitgebreide en zorgvuldige feedback.

Lees deze review op Trustpilot
Wessel 24 juni 2022

Top service

Zeker een aanrader. Top service in nakijken en adviezen geven.

Lees deze review op Trustpilot
F.A. 16 juni 2022

Aanbeveling

Duidelijke feedback gekregen op Engelse spelling. Veel suggesties voor betere zinsopbouw en niet steeds dezelfde woorden gebruiken. Heeft mijn scriptie echt naar een hoger niveau getikt. Duidelijke prijzen. Niet goedkoop, maar ik vond het het geld waard. Ik zou dit elke student aanbevelen.

Lees deze review op Trustpilot
Maud 16 juni 2022

Scriptie nakijken

Scribbr heeft fantastisch werk geleverd. Echt een aanrader. Op het laatste moment heb ik mijn scriptie nog kunnen sturen en hebben ze er met man en macht aangezeten om het zo snel mogelijk weer naar mij terug te sturen. Ze hebben niet alleen gekeken naar grammatica en spelling, maar ook naar de zinsconstructie en inhoud. Ze verdiepen zich goed in het onderwerp van mijn scriptie, zodat ze optimaal feedback kunnen geven. Hier heb ik ontzettend veel aan gehad. Hartstikke bedankt allemaal!

Lees deze review op Trustpilot
Anoniem 15 juni 2022

Top service

Ik heb mijn scriptie laten nakijken op taal en de rode draad check. Het was elke cent waard!! Ik heb ook heel wat tips en feedback gekregen, waar ik heel wat aan heb gehad. Kortom een top service!

Lees deze review op Trustpilot
Een-community-van-experts-Scribbr

Een community van experts, geliefd door studenten

Ieder antwoord komt van een expert die is aangesloten bij Scribbr. Al onze experts zijn universitair opgeleid en hebben veel kennis van de onderwerpen waar zij zich in hebben gespecialiseerd.

Zo hebben we voor al je vragen een geschikte expert klaarstaan.

Persoonlijke-begeleiders-Scribbr

Persoonlijke begeleiders die altijd voor je klaar staan

Maak een gratis account aan en krijg direct hulp van een academisch expert. Loop nooit meer vast op een lastig onderwerp.

Stel direct een vraag

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel reageert Scribbr op mijn vragen?

Afhankelijk van het type vraag, de hoeveelheid informatie die je onze expert geeft, en het moment waarop je ons de vraag verstuurt weten we je doorgaans binnen 1 uur van een antwoord te voorzien.

Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd maar 1 vraag tegelijkertijd stelt en onze expert voorziet van alle informatie die nodig is om je te kunnen helpen.

Wie zijn de Scribbr-experts?

Al onze experts zijn aangesloten bij Scribbr en hebben veel kennis over academisch onderzoek en taal. Om expert te kunnen worden moeten ze aan strenge kwaliteitseisen voldoen en minimaal een universitair diploma hebben behaald.

Op basis van je gekozen onderwerp vinden wij de meest geschikte expert voor je vraag. Zo ben je ervan verzekerd dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Ik schrijf geen scriptie, kan ik toch hulp krijgen?

Ja, onze experts hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten academisch onderzoek en diverse opdrachten. Het maakt dus niet uit of je een scriptie, essay, literatuuronderzoek of ander paper moet schrijven. Onze experts staan altijd voor je klaar.

Beantwoorden jullie ook vragen in het weekend en tijdens feestdagen?

Ja, de experts van Scribbr zijn altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. We zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht. Ons supportteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 uur bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Kan ik deze service gratis uitproberen?

Ja, bij Scribbr vinden we het belangrijk dat je goed kan beoordelen of onze service waardevol voor je is voordat je overgaat tot de aanschaf van een abonnement. Daarom geven wij iedere student de gelegenheid om 1 gratis vraag te stellen.

Hiervoor is een gratis account voldoende, we vragen je niet om je betaalgegevens.