In de Pers

Scribbr wint Oryx prijs

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazelle uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Scribbr won de Oryx-prijs voor de meest bijzondere groeiprestatie.

Het FD prijst Scribbr vanwege "de mate van innovatie, het toekomstperspectief, de impact van de organisatie en de mate waarin de organisatie een voorbeeld is voor andere ondernemers".

Deloitte Fast 50 2019

Voor het 3de jaar op rij heeft Scribbr een plek weten te bemachtigen in de Deloitte Technology Fast 50.

Amsterdam Pride 2019

Augustus stond voor ons in het teken van inclusiviteit. Net als vorig jaar hebben we geld ingezameld voor IGLYO. De verkoop van glitter en gay pride attributen hebben samen met een door TQ georganiseerde bake sale € 700 opgeleverd.

FD Gazellen 2018

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Scribbr heeft dit jaar de 22e plek behaald in deze lijstVanaf dit jaar was niet alleen de omzetgroei van belang, maar ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid. Extra lastig om een plek in de lijst te bemachtigen dus!

14e in Deloitte Fast 50

Wederom heeft Scribbr een hoge plek in de Deloitte Fast 50 weten te bemachtigen. Dit jaar eindigde Scribbr op de 14e plek.

Fundraiser voor IGLYO

Tijdens een fundraiser bij TQ in het kader van Pride Amsterdam heeft het Scribbr-team 550 euro opgehaald. Dit bedrag is naar IGLYO gegaan, een LGBTQI- en studentenorganisatie die staat voor solidariteit, inclusiviteit en de vrijheid om te zijn wie je wilt.

The FT 1000

Scribbr behoort tot de 1.000 snelst groeiende bedrijven van Europe en staat in de prestigieuze lijst op plek 98. Scribbr staat in de top 3 van Nederlandse bedrijven.

Top 250 Groeibedrijven

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship onderzoekt ieder jaar groeibedrijven in Nederland en heeft Scribbr in de lijst van 250 snelste groeiers gezet.

FD Gazellen 2017

Het FD reikt ieder jaar de FD Gazellen award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar werd Scribbr beloond met de felbegeerde FD Gazellen award.

Interview met het Financieele Dagblad

Interview met Koen Driessen, oprichter van Scribbr, over de groei van de afgelopen vijf jaar.

Scribbr pakt toppositie lijst snelst groeiende bedrijven

Scribbr eindigde op de 5e plek in de lijst van snelst groeiende techbedrijven van Nederland met een omzetgroei van 1.152% over de afgelopen vier jaar.

FD Gazellen 2016

Scribbr is de nummer 5 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en heeft hiermee de FD Gazellen 2016 award gewonnen.

Sprout Challenger 50

Sprout selecteert Scribbr voor de Challenger 50. De lijst met de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland.

Deloitte Fast50 Rising Star

Scribbr is genomineerd voor de Deloitte Fast50 in de categorie Rising Star. De Rising Star-award is de award voor de meest kansrijke techstart-up van Nederland.

Best Entrepreneurial Student Initiative

Tijdens de opening van het academisch jaar van de Tilburg University winst Richard van Laak, oprichter van Scribbr, de award voor Best Entrepreneurial Student Initiative. Bekijk hier de pitch »

Brabants Dagblad

Na bijna 4 jaar verhuist Scribbr van Tilburg naar Amsterdam. Scribbr hoopt in Amsterdam meer mogelijkheden te hebben om internationaal te groeien. Lees het gehele interview »

The Next Web Tech5

Volgens The Next Web behoort Scribbr tot de top-10 snelstgroeiende techstart-ups van Nederland. De winnaar van de The Next Web Tech5 in Nederland is uiteindelijk Tiqets geworden met een groei van meer dan 2.000%.

Interview Computable

Medeoprichter Bas Swaen vertelt in de Computable over de stappen die Scribbr de afgelopen drie jaar heeft gemaakt.

Entrepreneur Team Award

Scribbr is verkozen tot finalist van de TeamVenture Entrepreneur Team Award 2015. Uiteindelijk ging het team van Marqeting er met de hoofdprijs vandoor en won Scribbr de publieksprijs.

New Business Radio

New Business radio interviewt Koen Driessen van Scribbr, een van de finalisten van de Entrepeneur Team Award 2015.

Startup van de week

Elke week belicht nrc.next een start-up met potentie. Deze week: je scriptie laten nakijken.

Top 10 beste ondernemersteams van 2015 bekend

Met de Entrepreneur Team Award beloont en eert TeamVenture ondernemersteams die erin zijn geslaagd een sterk ondernemersteam te vormen. Het ondernemersteam van Scribbr (Koen Driessen, Bas Swaen en Richard van Laak) heeft een plaats weten te bemachtigen in de top 10.

“Scriptie? Wij helpen je met de teksten”

Interview met Bas Swaen de Co-founder van Scribbr, Lector Stijn Verhagen van de Hogeschool Utrecht en Julien van Ostaaijen van de Universiteit van Tilburg over het na laten kijken van je scriptie op taal. Lees het gehele interview »

Talentgericht Leiderschap Award 2014

Tijdens het seminar Hoe hoog reikt jouw ambitie? van de Night University is Bas Swaen, Co-founder van Scribbr, de strijd aangegaan met de doorgewinterde directievoorzitter van Interpolis Jack Buckens. Na een spannende race is Bas Swaen uiteindelijk naar huis gegaan met de Talentgericht Leiderschap Award 2014.