Laat een goede indruk achter

Met hulp van een professionele Scribbr-editor haal je het beste uit je scriptie. Zo maak je indruk op je docenten en toekomstige werkgever(s).

Jouw tweede paar ogen

Taalfouten zie je makkelijk over het hoofd, maar onze editors zijn getraind om ze voor je te verbeteren. Ook helpen we met je structuur en argumentatie.

Leren van je fouten

Dankzij onze uitgebreide persoonlijke feedback en het verbeterrapport heb je niet alleen een verbeterde scriptie, maar ook verbeterde kennis. Zo kun je het de volgende keer helemaal zelf.

Experts voor Nederlands en Engels

Of je je scriptie nou in het Nederlands of Engels schrijft, wij hebben altijd een taalexpert voor je die native speaker en universitair opgeleid is.

Structuur Check Structuurrapport

Een perfect gestructureerde tekst

Met de Structuur Check adviseert jouw editor je met behulp van opmerkingen en het Structuurrapport.

Zo krijg je advies over verkeerd geplaatste informatie, onnodige herhaling, de leesbaarheid van je paragrafen, de lengte van de verschillende onderdelen in je scriptie en titels van (sub)koppen. Hiermee verbeter je de opbouw van je scriptie enorm.

Rode Draad Check

Jouw argumentatie glashelder

Met de Rode Draad Check zorgt jouw editor dat je tekst logisch en goed leesbaar is. Daarnaast controleert de editor of je argumentatie klopt. Spreek je jezelf bijvoorbeeld tegen?

Met behulp van concrete opmerkingen in je document en de Rode Draad Checklists worden alle problemen benoemd en verbeter je het gemakkelijk. Zo weet je zeker dat je scriptie voor iedereen duidelijk is.

Scribbr-editors vs. vrienden en familie

Meer dan een taalcheck

Scribbr-editors kunnen je uitgebreide en gespecialiseerde feedback geven over de academische stijl, zinsbouw, structuur en leesbaarheid van je tekst. Je krijgt dus meer dan alleen een uitgebreide spellingcontrole.

Professionele, getrainde scriptie-experts met veel ervaring

Alle Scribbr-editors hebben de strenge Scribbr Academy afgerond. Bovendien hebben ze veel ervaring en minstens een universitair diploma. Gemiddeld kijkt een Scribbr-editor 65 scripties per jaar na.

Urenlang aandacht voor jouw tekst

Een Scribbr-editor besteed gemiddeld 10 uur aan een scriptie. Zo weten we zeker dat alle fouten gevonden worden en is er tijd om je van persoonlijke en uitgebreide feedback te voorzien.

“Een student liet me weten dat hij naar aanleiding van mijn feedback eindelijk weer motivatie had gekregen om aan zijn scriptie te werken, dat is echt fantastisch om te horen.”

– Maddy, Scribbr Editor

Hoe een goed geschreven tekst je cijfer verbetert

Wat zeggen beoordelingsformulieren?

Uit de honderden beoordelingsformulieren die Scribbr te zien krijgt, blijkt dat taalfouten altijd punten aftrek opleveren. Dat is zonde!

Hoe streng je afgerekend wordt op taalfouten wisselt per opleiding; sommige zullen je opdracht zelfs niet meer nakijken als er te veel fouten in staan. Gemiddeld kun je je cijfer met 1-2 punten verbeteren door goed te schrijven.

Docent Universiteit
“Slecht taalgebruik kan al gauw de inhoud aantasten, dan gaat de kwaliteit van de tekst hard achteruit en dat zie je terug in de beoordeling.”

Wat zeggen docenten?

Docenten associëren slecht taalgebruik met slechte inhoud. Een goed geschreven tekst laat daarentegen direct een goede indruk achter.

Ook geven docenten aan dat een goede schrijfstijl cruciaal is voor de leesbaarheid van de tekst. Als je stijl niet helemaal klopt loop je dus het risico dat je inhoud niet goed begrepen wordt.

Docent HBO
“Als je een goed cijfer wilt halen moet het plaatje compleet zijn, dus ook een goed geschreven tekst, zonder taalfouten.”

Lola en Max zijn met hulp van Scribbr afgestudeerd

En zij zijn niet de enigen. Meer dan 2500 andere studenten namen ook de moeite om een review voor ons achter te laten.

“Door de uitgebreide feedback heb ik eindelijk echt geleerd hoe ik goed academisch moet schrijven en herken ik mijn veelgemaakte fouten. Het was niet goedkoop, maar zeker mijn geld waard.”

Lola Student pedagogiek

“Ik maakte me echt zorgen dat ik mijn scriptie niet zou halen en wist niet goed meer hoe ik ‘m nog kon verbeteren. Met name door de opmerkingen over mijn structuur en argumenten heb ik het toch gehaald.”

Max Student bedrijfskunde

Vanaf € 0,01 per woord

Bereken de prijs

Onderschat je scriptie niet

Goed schrijven valt niet mee

Schrijven is niet voor niets een vak apart. Gestructureerd, duidelijk en academisch schrijven is moeilijk. Bovendien moet je ook nog rekening houden met herhaling en correcte argumentatie. Onze scriptie-experts weten als de beste hoe dit werkt!

Studievertraging

De scriptie is een veelvoorkomende reden voor studievertraging. Je loopt al snel twee maanden vertraging op als je je scriptie moet herkansen, dat is vervelend en ook nog eens erg duur. Met de nakijkservice helpen we je om studievertraging te voorkomen.

Kickstart van je carrière

Je scriptie speelt een belangrijke rol in je professionele toekomst. Een goede scriptie kan enorme indruk maken op een toekomstige werkgever. Een beter visitekaartje voor jezelf is er niet!

Waarom Scribbr echt de moeite waard is

Lay-out en bronvermelding

Moeite met de lay-out van je document? Of krijg je die bronvermeldingen maar niet goed? Geen zorgen, met de Lay-out Check en Bronvermelding Check zorgen we hiervoor.

De beste academische editors

Onze editors zijn ervaren taalspecialisten, gespecialiseerd in academische teksten. Bovendien hebben ze de Scribbr Academy afgerond om jouw teksten na te mogen kijken.

Je leert van je fouten

Je tekst wordt niet alleen verbeterd, je krijgt ook persoonlijke feedback en waar je echt iets van leert. Zo heb je onze hulp de volgende keer niet meer nodig!

100% tevredenheidsgarantie

Iedere klant moet 100% tevreden zijn, vinden wij. Is dat onverhoopt niet het geval? Dan komen we met een passende en snelle oplossing.

Onvermoeibare klantenservice

Ons supportteam staat 365 dagen per jaar van 09.00 tot 23.00 klaar voor al je vragen! Via mail, chat of telefoon, je wordt altijd persoonlijk geholpen.

Meer weten over de nakijkservice?

Bekijk hoe het werkt Bereken mijn prijs

Nog vragen?

Vraag het ons

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bekijk ze allemaal
Hoe snel kan Scribbr mijn document nakijken?

De kortste nakijktermijn is 24 uur.

Je kunt je document op ieder moment uploaden en kiezen tussen drie verschillende deadlines:

  • 24 uur
  • 3 dagen
  • 7 dagen

Zodra je de betaling hebt voltooid gaat de nakijktermijn in.

Wordt mijn scriptie ook in het weekend en tijdens feestdagen nagekeken?

Ja, ongeacht de gekozen deadline kunnen de editors van Scribbr jouw document tijdens het weekend en de feestdagen nakijken.

Voorbeeld: Als je de 24-uursdienst kiest op zaterdagavond krijg je je document uiterlijk zondagavond terug.

Wat is Scribbrs 100% tevredenheidsgarantie?

Bij Scribbr beloven we dat we iedere klant 100% tevreden maken met onze diensten. Onze filosofie is: iedere klacht is terecht.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om een passende oplossing voor je te vinden, of het nou om het gratis opnieuw nakijken van je document of een terugstorting gaat.

Je kunt ons van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 23:00 bereiken. We zijn beschikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en reageren direct.

Wat voor soort teksten kan ik laten nakijken door Scribbr?

Scribbr is gespecialiseerd in het controleren van studiegerelateerde documenten (mbo, hbo, wo en postdoc). We kijken de volgende soorten teksten na:

Prijs berekenen

Wij controleren geen commerciële teksten zoals boeken of webpagina’s.

Kan ik een voorproefje krijgen?

Ja, als je document langer dan 30.000 woorden is krijg je een voorproefje van ongeveer 2.000 woorden. Het voorproefje geeft je een eerste indruk van de manier waarop de editor je document nakijkt. Je krijgt dan ook de kans om feedback te geven of vragen te stellen.

Hoe werkt een voorproefje?

Je ontvangt het voorproefje binnen 24 uur nadat je je order hebt geplaatst. Je hebt daarna 24 uur om ons te laten weten of je tevreden bent met het voorproefje of dat je nog feedback voor de editor hebt.

Lees meer over het voorproefje

Kost het nakijken van een document in het Engels meer?

Nee, we maken geen onderscheid tussen Nederlandse en Engelse documenten. Onafhankelijk van de taal waarin je document geschreven is bieden we onze dienst vanaf € 0,01 per woord aan.

Bereken gemakkelijk je prijs met onze prijscalculator.